UNILAD Slovenijo uvršča med 5 destinacij, ki jih je vredno obiskati v 2021

0
363

UNILAD, ena vodilnih spletnih platform, je objavila serijo videov o petih svetovnih destinacijah, ki jih je vredno obiskati v 2021. Med njimi se Slovenija uvršča na drugo mesto.

Ustvarjalci spletne platforme UNILAD so Slovenijo uvrstili med top destinacije za leto 2021. 4-minutni video o Sloveniji lahkotno popelje gledalca skozi izjemne lepote raznolikih pokrajine. Že na začetku ustvarjalci poudarijo, da je “skoraj zločin”, da Slovenije ne poznamo tako dobro kot njenih sosednjih držav, da pa si ta zelena biser, tako UNILAD, absolutno zasluži mesto med najboljšimi. Pri tem izpostavijo raznolikost, trajnost in nenazadnje gastronomijo, kjer obrazložijo tudi, da je Slovenija v letu 2021 nosilka naziva Evropska gastronomska regija. Video izpostavi tudi nekaj najprepoznavnejših krajev, med njimi Bled, Postojnsko jamo in Ljubljano in poudari, da ima ta država “res vse”. 

Snovalci vsebin UNILAD so Slovenijo obiskali že konec leta 2018. Da jih je država več kot očarala nazorno prikazuje tudi video, ki so ga posneli takrat:

Platforma UNILAD je ena vodilnih spletnih platform, ki objavlja najzanimivejše novice z različnih področij, med njimi tudi potovanj oziroma turizma. Konec leta 2018 se je pridružila skupini LADbible, ki je z globalno prisotnostjo in pisarnami v Veliki Britaniji, na Irskem in v Avstraliji postala največja kreatorka vsebin za družabna omrežja na svetu. V letu 2020 so dosegli kar neverjetnih 1,6 milijarde ogledov. Aktivni so na Facebooku, TikToku, Snapchatu, Instagramu in YouTube kanalu. Na svojih petih spletnih mestih dosežejo kar 69 milijonov uporabnikov mesečno.