SAM’S FEVER – Valentinov koncert in ob dnevu žena 2022

0
450

VALENTINOV KONCERT ELVISOVIH ZALJUBLJENIH PESMI V KAMNIKU

V Kamniku bo 11.2. ob 20.00 uri v Domu Kulture Kamnik priložnost za vse zaljubljene in za vse ljubitelje Elvisove glasbe, saj Sam’s Fever pripravlja prekrasen Valentinov program. Vstopnice so že v prodaji na prodajnih mestih Eventim(Petrol, Pošta) in Olaii(#dva trafike, OMV), lahko pa jih naročite direktno pri skupini Sam’s Fever.

Z veseljem napovedujemo dva koncerta v živo v prihajajočih tednih. Prvi bo za Valentinovo, drugi v čast Dneva Žena. Potem se že počasi bližamo največjemu Elvis Presley dogodku v zgodovini Slovenije INTERNATIONAL ELVIS FESTIVAL, ki bo v Portorožu med 20. in 24. aprilom 2022.

Skupina Sam’s Fever bo letos praznovala 10 obletnico obstoja in je bila ustanovljena ob 35 letnici Elvisove smrti. Njegovo glasbo poustvarjajo na edinstveni način, originale preoblačijo v rock, jazz, blues, pop. Njihove izvedbe so tako lahko zelo podoben ali pa zelo drugačne od Elvisovih. 2015 leta so zmagali na evropskem Elvis Festivalu v Nemčiji in tako začeli sodelovanje s TCB bandom in postavili svoj doprinos, da je tudi Slovenija na zemljevidu Elvisovih navdušencev.

Letos bo fan club skupaj s Sam’s Fever in podjetjem F.PRO d.o.o. izvedlo 1. Mednarodni Elvis Festival, ki bo 20.-24.4. v Portorožu, kjer bodo nastopali originalni glasbeniki iz Elvisovega TCB banda, Dennis Jale, Sam’s Fever in še 8 mednarodnih skupin. www.internationalelvisfestival.com, Kot zanimivost naj povemo, da v goste pride tudi Donna Presley, s katero se je pred dnevi srečal tudi glavni motor Elvisovega dogajanja v Sloveniji ter tudi glavni pevec skupine Sam’s Fever, Samuel Hudl.

Kontakt: [email protected]