PONOVNO ODPRTJE PO KORONI IN POVEZOVANJE Z LJUDMI

0
670

Kamp MENINA bo maja verjetno ponovno lahko odprel svoja vrata. S pričetkom letošnje sezone, želimo Slovencem ponuditi možnost, da nekomu za katerega menijo, da si to zasluži, podarijo brezplačne počitnice pri nas.

Kdo?

Kamp Menina je eden bolj poznanih kampov v Sloveniji. Nahaja se pod krošnjami dreves, ob reki Savinji v Zgornji Savinjski dolini.

Našo ponudbo se trudimo čim bolj prilagodili vsem ukrepom, ki bodo potrebni, da bodo naši gostje na počitnicah varni!

Kaj?

SVOBODNI ODDIH V ZGORNJI SAVINJSKI DOLINI

V zadnjih dveh mesecih ste zagotovo srečali nekoga, za kogar menite, da si zasluži svoboden oddih pri nas. Lahko je kdorkoli, mogoče tista prijazna medicinska sestra ali zdravnik, komunalni delavci, sosed, prodajalka, ki vam je pomagala z vrečkami, prijatelj, ki je šel po nakupih namesto vas, nekdo, ki si je ravno opomogel od virusa … kdorkoli!

Slovence prosimo, da nam pošljejo sporočilo, e-mail, video ali pismo, komu bi želeli podariti en teden brezplačnih počitnic v eni od naših nastanitev.
Priporočila lahko pošljete do 20. maja.

Kdaj?

Med Slovenskimi šolskimi počitnicami 2020, bomo podarili dva tedna oddiha. Enega na začetku počitnic in drugega na koncu počitnic. V naši nastanitvi primerni za od 4 do 5 oseb.

Kako bomo izbrali zmagovalca?
Naši sodniki bodo ljudje naše lokalne skupnosti s katerimi sodelujemo. Zmagovalca bomo razglasili 1. junija.

Več informacij?

Z vseljem vam posredujemo več informacij o tej akciji. [email protected]