Raziskovanje Zipline Dolinka Bled: najdaljša zipline dogodivščina v Sloveniji

0
57

V srcu Julijskih Alp leži skrita, a čudovita lokacija, ki obljublja adrenalin kot noben drug – Zipline Dolinka Bled. To osupljivo doživetje ni le še ena dejavnost; je vznemirljivo potovanje skozi neokrnjeno naravo blizu Blejskega jezera, ki ponuja edinstven pogled na vse strani.

Naša kolegica Tamara je lansko leto doživela najdaljši zipline v Sloveniji – Zipline Dolinka Bled in to je njen vtis:

“Ko sem se približala izhodišču zip line-a, sem čutila navdušenje, ampak prepleteno z rahlim občutkom negotovosti. Listje na visokih drevesih se je rahlo majalo v mirnem vetru, ko sem se pripravljala, svež gorski zrak pa je polnil moja pljuča s pričakovanjem. Prijazno osebje nas je poučilo o varnostnih protokolih, zagotavljajoč, da bo naša pustolovščina tako vznemirljiva kot tudi varna.Čas je, da se zaženem v negotovost. Stopila sem na platformo, srce mi je bilo tako hitro, da ga na trenutke sploh nisem čutila. Prvi skok v neznano je bil trenutek, ki se je zdel zamrznjen v času, sunki vetra so preglasili vse dvome. In potem, kot ptica v poletu, sem zletela. Reka Dolinka pod mano je plesala od veselja, ko sem se brez napora premikala po jeklenih vrveh, visoko nad dolinskim dnom. A ni bila le pokrajina, ki mi je vzela sapo; bil je občutek popolne svobode, ki me je obdal. Za te trenutke so skrbi izginile, zamenjale so jih globoka povezanost s svetom narave.Ko sem prehajala preko serije zip line-ov, vsak z drugačno dolžino in hitrostjo, sem občudovala spretnost človeških idej. In ta ideja o zipline dogodivščini mi je vedno bolj postajala všeč. Zipline Dolinka Bled ni le pustolovščina; je dokaz sposobnosti človeka, da soživi harmonično z naravo, puščajoč le sledi in spomine za seboj. Ko se je spust bližal koncu, sem čutila mešanico grenkega in sladkega hrepenenja. Zipline Dolinka Bled mi je ponudil okus svobode, vpogled v svet, kjer so možnosti neskončne. Hkrati sem po celem telesu čustila negotovost in strast pa tudi vznemirjenje in hrepenenje po avanturi. Torej, če se znajdete željni pustolovščine in hrepenenja po pobegu iz vsakdanjega življenja, je Zipline Dolinka Bled prava ideja za vas! Ni le potovanje; je izkušnja, ki bo ostala z vami še dolgo po tem, ko bo vznemirjenje izginilo”.

Zipline za različna druženja – tudi Team Building

Zipline za team building Zipline je idealna team building aktivnost, ki spodbuja motivacijo, medsebojno spodbujanje in krepitev vezi sredi lepote narave. Po izčrpni predstavitvi varnosti in opremi z vso potrebno varnostno opremo bomo vašo skupino – običajno sestavljeno iz približno desetih ljudi – pospremili do našega vadbenega zipline-a, ki je le nekaj kilometrov stran. Ko se vsi udobno znajdejo in so pripravljeni, se začne pravo vznemirjenje s prvim od sedmih zipline-ov. Naši ziplini, ki se ponašajo s skupno dolžino 4 kilometrov, ponujajo vznemirljivo potovanje po zaščitenem območju Dolinke in ponujajo dih jemajoče poglede iz zraka na reko in gozd pod njo. S šestimi ziplinami, ki prečkajo reko, so osupljivi razgledi na dolino resnično neovirani. Med vožnjami zipline uživajte v spokojnih sprehodih skozi gozd in se potopite v živahno lokalno floro in favno.

Zipline za družine

Čeprav zipline morda ni prva dejavnost, ki vam pride na misel, ko načrtujete družinske počitnice, je to neverjetna izkušnja, ki vaš kakovostni družinski čas povzdigne na nove višine, dobesedno! Zipline Dolinka Tour pozdravlja iskalce vznemirjenja, stare šest let in več, zaradi česar je fantastična pustolovščina za družine, ne glede na to, ali prvič vozite zipline ali izkušene adrenalinske navdušence. S to visokoletečo eskapado si ne delite le vznemirljive dejavnosti – skupaj ustvarjate dragocene, trajne spomine. Naši izkušeni inštruktorji poskrbijo za varnost naših mlajših gostov, ki jih spremljajo v tandemskih vožnjah zipline. Morebitne začetne strahove hitro zamenja navdušujoča naglica vzpenjanja v zrak, ki ponuja osupljive poglede na osupljive pokrajine Dolinke.

Rezervirajte svojo Zipline avanturo!

Kliknite TUKAJ za več informacij in rezervacijo!