360° Virtualni ogled za apartma, hotel – digitalizacija v turizmu

0
1118

360° Virtualni ogled, sprehod omogoča, da stranke vidijo vašo kakovostno ponudbo in jo z veseljem rezervirajo.

Pri oddaji apartmaja, sobe, hotela, glampinga želijo stranke vnaprej izvedeti kaj lahko pričakujejo od vaše ponudbe. Apartma ni samo notranjost, ki jo ponujamo, ampak tudi lokacija, okolica, narava v kateri bodo preživeli svoje nepozabne počitnice. 360° virtualni ogled vm360.si omogoča, da stranke vidijo vašo kakovostno ponudbo in jo z veseljem rezervirajo. Lepe stvari je potrebno pokazati!

360° Virtualni ogled apartma Nevio

360° 3D virtualni ogled apartma Camp Neviohttps://www.vm360.si/360view/camp-nevio/prestige-50/

Potrošniki želimo biti dobro informirani kje bomo prebivali med počitnicami. Ni več zadosti opis in fotografije. Pred najemom želimo vedeti kakšna je nepremičnina, apartma, stanovanje, vikend, glamping hiša ali mobilna hiša, ki jo oddajate. Roko na srce, objavimo samo tiste fotografije, ki so res lepe in prepričajo kupca. 

360° stopinjski virtualni ogled pokaže vse kar stranko zanima. Verjamemo, da nimate nič za skriti, nasprotno, želite si jo predstaviti v najlepši luči. Predstavite svojo ponudbo v največji možni kakovosti. Ponujamo vam rešitev s katero boste prihranili pri času. 360° virtualni ogledomogoča, da se sprehodimo po nepremičnini in si jo v celoti ogledamo. Tako ni potrebe po večjem številu mailov in klicevStranka dobi vse potrebne informacije v 360° virtualnem ogledu, ki jih izdeluje vm360.si. 

Vabimo vas, da si ogledate primer 360° virtualni ogled apartmaja Snežak 1, Bohinjska Bistrica, Zoisova 28 z oceno 10,0 na booking.com.

Virtualni ogled apartma Snežak 1, Bohinjska Bistrica, Zoisova 28; ocena 10,0 na booking.com

Kar pa je zelo pomembno, 360° ogled se prilagodi vsem napravam: pametni telefonom, PC, prenosnikom, Ipad. V 360° aplikaciji je direktna povezava do google maps, spletne strani, telefona, maila, FB … ni potrebe po kopiranju številke v telefon. Ko smo pri reki, slišimo njeno šumenje, kar še posebej pričara pristnost.

360° virtualni ogled apartma Ceklin, Stara Fužina, Stara Fužina 3

360° 3D virtualni ogled za hoteleapartmajemobilne hiške, za predstavitev restavracij, gostilen in barovprireditvenih prostorov (dvorane, piknik prostori, klubi)turističnih doživetij in produktov.

Razvoj in izdelava www.vm360.si.

vm360.si

virtualni marketing 360°
Izdelava 360° 3D virtualnih predstavitev / ogledov / sprehodov
Kakovostno, strokovno in odgovorno.
E-pošta: [email protected]

vm360_ani_gmail.gif