Za mala podjetja in s. p.-je je ena najbolj prijaznih bank BKS Bank

0
458

Odpirate novo podjetje in ste se odločili za s. p.? Ste mali podjetnik? Na začetku poslovne poti so vsekakor pomembni tudi bančni stroški, ki jih imate ob tem. BKS Bank velja za eno najbolj prijaznih bank pri nas za mala podjetja in s. p.-je. V banki se zavedajo, da je optimizacija stroškov, ko vstopiš na trg in imaš manjše podjetje, še toliko bolj pomembna. »Zato imamo za mala podjetja in s. p.-je ugodne račune in pogoje financiranja. Izbrani paketi vključujejo vodenje računa, vodenje elektronske banke, plačilne kartice in ugodnosti pri odobritvi kreditov oz. limitov na transakcijskem računu ter določeno število transakcij. Poleg tega podjetnikom svetujemo optimalno obliko sodelovanja za doseganje njihovih ciljev. Naše storitve so v povprečju ugodnejše v primerjavi s konkurenčnimi bankami,« je dejal Jure Ojsteršek, vodja oddelka poslovanja s pravnimi osebami na BKS Bank AG.

Personalizirana rešitev za vsako stranko

V BKS Bank vsaki stranki nudijo personalizirano rešitev, saj k vsakemu primeru pristopijo individualno in iščejo najbolj ugodne rešitve po meri. »Že od nekdaj nam je pomemben butičen odnos do stranke.  Ključno se nam zdi, da za vsakega posameznika vedno najdemo najbolj optimalno pot in se mu res posvetimo. Zavedamo se, da ima vsak svojo zgodbo in mu je treba prilagoditi najustreznejšo rešitev,« je poudaril Jure Ojsteršek. 

Omogočajo tudi širok spekter strokovnjakov iz različnih področij

V banki imajo širok spekter strokovnjakov iz različnih področij, ki lahko pomagajo tudi, če stranka postavi kakšno vprašanje izven področja. Delo v banki ves čas poteka nemoteno in ni vezano samo na eno osebo, zato se delo v njeni odsotnosti nikoli ne zaustavi. »BKS Bank razpolaga s pestrim kadrom zaposlenih, ki so zelo strokovni in specializirani na vseh področjih nudenja finančnih storitev. Strankam ponujamo širok spekter znanja iz drugih področij, kar v manjših butičnih bankah ni samoumevno. Naša vitka organizacija je tako specializirana na treh ključnih finančnih stebrih – bančni,  upravljanje vrednostnih papirjev in lizing, kar nam omogoča, da lahko v vsakem primeru najdemo najhitrejšo, najboljšo in predvsem celovito rešitev.

In to je naša kakovost,« je še zaključil sogovornik.