Avant2Go, hitra in enostavna izposoja vozil

0
97

Avant2Go je storitev souporabe električnih vozil v Sloveniji, ki omogoča enostavno in prilagodljivo izkušnjo uporabe avtomobilov. Storitev temelji na konceptu “plačajte, kolikor porabite in porabite, kolikor želite”, kar pomeni, da uporabniki plačajo le za dejansko uporabo vozila. Nobenega dodatnega stroška ni z vzdrževanjem vozila, prav tako ni nobenih ostalih skritih mesečnih stroškov ali pristojbin.

Souporaba električnih vozil

Avant2Go je storitev, ki vam omogoča, da uporabljate električna vozila, ne da bi jih morali imeti v lasti. Namesto da bi plačali za celoten avto, plačate samo za čas, ko ga dejansko vozite. To pomeni, da ni mesečnih stroškov ali skritih pristojbin.

Enostavna uporaba preko aplikacije

Vse se upravlja preko enostavne aplikacije na vašem pametnem telefonu. Rezervirate vozilo, ga odklenete in zaklenete ter plačate za uporabo, vse na enem mestu. To olajša upravljanje in vam omogoča, da ste hitro na poti.

Brezplačno parkiranje

Avant2Go vam zagotavlja brezplačno parkiranje na več kot 350 parkirnih mestih po Sloveniji. Tako se izognete iskanju parkirišča in plačilu parkirnine, kar prihrani čas in denar.

Podporna ekipa 24/7

Če imate kdaj koli težave ali vprašanja, je ekipa Avant2Go na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu. To pomeni, da ste vedno podprti in vam ni treba skrbeti, če naletite na težavo.

Trajnostna alternativa

Poleg vseh teh ugodnosti Avant2Go prispeva k zmanjšanju ogljičnega odtisa, saj uporablja električna vozila. Tako pomagate ohranjati okolje, medtem ko uživate v priročnosti souporabe vozil.

VESELA POMLAD PRI AVANT2GO!

Naloži si aplikacijo Avant2Go in se odpravi na dogodivščino!

Prednosti:
– enostaven vpis s podpisom pogodbe prek aplikacije
– najboljša spomladanska akcija za naše nove uporabnike doslej
– plačaš 5, prejmeš 15 € dobroimetja za vožnje + brezplačno registracijo

Z Avant2Go se lahko odpravite na različne destinacije po Sloveniji, od mestnih središč do podeželskih območij. Izkoristite ugodne cene in plačajte za najem avtomobila samo toliko, kolikor ga dejansko porabite. Plus, vedno boste imeli brezplačno parkirišče.

Preverite TUKAJ, kam se lahko odpravite na izlet po Sloveniji