Odkrijte sodobne koncepte vodenja na vrhunskem vodstvenem dogodku BMC International

0
538

Poslovni prijatelji, partnerji, direktorji, vodje, managerji in odločevalci – pripnite pasove, saj bomo skupaj poleteli v novo dimenzijo vodenja!

BMC International s ponosom predstavlja izjemen, nepozaben in dih jemajoč vrhunski vodstveni dogodek, na katerem boste doživeli sodobne koncepte vodenja na še nikoli doslej viden način.

Čaka vas intenziven vodstveni dril s koncepti vodenja, ki bodo kos vsem “turbulencam” na vaši vodstveni poti ter povečujejo zavzetost, motivacijo in pripadnost. Hkrati pa krepijo avtoriteto vodje, kar je v današnjem času izjemno pomembno. Na dogodku boste pridobili dragocene izkušnje, poglede in znanje, ki vam bodo pomagali doseči nove višave.

Dogodek se bo odvijal 6. in 7. septembra 2023, v Radencih. Si upate sprejeti izziv in poleteti v novo dimenzijo vodenja?

Redna kotizacija za dvodnevni dogodek znaša 1.350,00 € + DDV, vključuje pa vse stroške. Ne spreglejte EARLY BIRD prijave do 30.6.2023, ki znaša le 950,00 € + ddv. Ne zamudite priložnosti, da se udeležite tega izjemnega dogodka in dvignete svoje vodenje na novo raven.

Prijavite se na dogodek TUKAJ.