Vstopite v novo leto s premišljenimi naložbami: Nepremičnine in digitalni valute

0
279


Prihaja edinstveno investicijsko doživetje, ki bo zadovoljilo tako začetnike kot izkušene vlagatelje – “BizzPoint: Investiraj pametno v 2024”. Dogodek bo potekal 15. decembra v Klubu 300.

Raznolik program za vse vlagatelje

Udeleženci se bodo lahko poglobili v razprave o prihodnosti digitalnih valut, dobičkonosnih priložnostih v nepremičninskem sektorju in aktualnih trendih na kripto trgu. Program se bo začel ob 17.00, prihod gostov pa je mogoč že od 16.30.

O čem bo tekla beseda

Razpravljalo se bo o strategijah za vstop v obširen svet investicij in kako ostati ažurni z globalnimi finančnimi trendi. Poleg tega se boste poglobili v svet nepremičnin, s poudarkom na dobičkonosnih priložnostih na Severnem Cipru.

Prav tako se boste podali v dinamičen svet kripto naložb, kjer boste strokovno razjasnili področje digitalnih valut. Udeleženci dogodka bodo pridobili temeljit pregled najpomembnejših finančnih naložb za diverzifikacijo.

Obenem bodo sodelujoči na prireditvi osvojili prepotrebno znanje za krepitev svojega finančnega portfelja, prav tako pa bodo prejeli podlago za celovito obvladovanje sveta ekonomske medsebojne odvisnosti.

Mreženje po dogodku

Po izobraževalnem delu sledi sproščeno druženje ob večerji in zabavi, kar bo odlična priložnost za povezovanje in izmenjavo izkušenj med udeleženci.

Dogodek namenjen vsem profilom investitorjev

Dogodek je zasnovan tako, da zadovolji potrebe tistih, ki se šele podajajo v svet investicij, kot tudi izkušenih vlagateljev, ki želijo odkriti nove možnosti. Prav tako predstavlja odlično priložnost za finančne strokovnjake, ki si želijo razširiti svoje omrežje.

Kako do vstopnice?

Vstopnice so že na voljo, več informacij pa lahko najdete [tukaj].