Ameriško tehnološko podjetje HTEC Group odpira visokotehnološki center Sloveniji

0
1209

S tem se zavezuje k naložbam in hitremu ustvarjanju delovnih mest na lokalnem trgu.

Ameriško tehnološko, svetovalno in razvojno podjetje iz Silikonske doline, HTEC Group, je razglasilo odprtje svojega visokotehnološkega inženirskega centra v Ljubljani. Podjetje že zaposluje inženirje, oblikovalce, vodje produktov in projektov ter druge vrhunske talente za delo na razburljivih projektih.

Niko Slavnic kot glavni direktor za trženje in rast ter osrednji govorec na Slovenski marketinški konferenci v Portorožu, je prvič v Sloveniji predstavil skupino HTEC z neverjetno zgodbo o povečanju števila zaposlenih strokovnjakov od začetka lanskega leta, iz 238 na več kot 1000.

Mag. Niko Slavnič, glavni direktor za trženje in ras HTEC Group

Odprtje HTEC-ovega ljubljanskega razvojnega centra potrjuje zavezanost podjetja, da vrhunske tehnologije in obstoječe projekte predstavi strokovnjakom v Ljubljani, z ambicioznimi načrti, da v prvih dveh letih delovanja v Sloveniji zaposli več kot 100 ljudi.

HTEC Group je ameriško podjetje, specializirano za razvoj tehnologije na področju raziskav in razvoja, ki ponuja vrhunske storitve inženirstva, raziskav in razvoja, ter oblikovanja izdelkov najvišjega razreda v številnih panogah, kot so temeljni inženiring, trgovina na drobno, logistika, medicinska in finančna tehnologija ter druge. HTEC trenutno zaposluje skoraj 1000 strokovnjakov s pisarnami v ZDA, Veliki Britaniji, na Nizozemskem, Švedskem in v Sloveniji ter z več razvojnimi centri po Srbiji, Bosni in Hercegovini, Severni Makedoniji, Madžarski, Bolgariji in Romuniji.

“Nad prihodom v Slovenijo in možnostjo sodelovanja z lokalnimi inženirji pri krepitvi digitalne preobrazbe v vseh panogah, smo navdušeni. Razvojni center v Ljubljani je za nas izredno pomemben, saj se je izkazalo, da inženirjev iz te regije ne odlikujejo zgolj njihove visoke inženirske sposobnosti, ampak tudi njihova sposobnost skupinskega dela, komuniciranja s strankami, zagotavljanja inovativnih rešitev in globoka skrb za njihov poklicni razvoj,” je povedal glavni operativni direktor HTEC Group, gospod David Schoch.

HTEC Group bo tudi v prihodnjih dveh letih zaposlovala vrhunske talente v Sloveniji, s ciljem zaposliti več kot 100 tehnoloških strokovnjakov in jim še naprej zagotavljati delo na projektih z najbolj naprednimi podjetji na svetu. Podjetje se ponaša s tem, da ponuja edinstvene priložnosti za razvoj kariere, ki njihovim zaposlenim omogočajo, da pospešijo svojo kariero in dosežejo vrhunski uspeh v hitro rastočem okolju podjetja.

Kontakt:
Niko Slavnic
CMO | HTEC Group Inc.
[email protected]
htecgroup.com
+386 41 690 666