BoxSpring postelje izdelane v Sloveniji

0
959
leticia postelje

Kako izberemo posteljo, nasveti in predlogi

BoxSpring postelje, najnovejši trend v spalnicah, je navdušil že marsikoga in očaranost nad njimi se vztrajno povečuje. Vendar kaj pravzaprav so postelje BoxSpring?

Postelje BoxSpring so oblazinjene postelje nadstandardne višine. Oblazinjene so lahko v blago ali umetno usnje in dosegajo višino celo do 76 cm, kar njihovim lastnikom omogoča kraljevsko spanje in lažje vstajanje iz postelje.

Ponudnikov boxspring postelj najdemo veliko, vendar le eden je lahko originalen. To je BoxSpring podjetja Maremico. Podjetje Maremico d.o.o. je na trgu prisotno že od leta 1994. Več kot 20 strokovnjakov se tako trudi, da uporabnika popelje skozi pomembne odločitve pri izbiri nove postelje ter ročno izdela vsako posteljo posebej. Na koncu jo njihovi monterji še brezplačno dostavijo in zmontirajo ter za seboj lepo pospravijo.

Prav zaradi tega jim zaupajo že številni Slovenci, tudi marsikateri znani. Na njihovi postelji tako sladko sanjajo Mojca Mavec, Jakov Fak, Boštjan Romih, Sara Isaković ter številni drugi, ki cenijo mirne noči in naspana jutra, vrhunski dizajn postelje v spalnici pa dodaja piko na i njihovemu domu.

Zakaj izbrati slovenski Boxspring je pogosto vprašanje, ki pa nima le enega odgovora. Poleg tega, da s tem podpiramo domače gospodarstvo, je BoxSpring postelja izjemne kvalitete, podjetje pa nudi tudi kasnejše možnosti obnove same postelje ter ostale poprodajne storitve ter podporo uporabnikom.

Ker v Maremicu izdelujejo tudi vrhunska multimodularna ležišča Leticia po meri vsakega posameznika ter so proizvajalci vodnih postelj Lectus, vam omogočajo, da sami izberete vrsto ležišča, ki vam ga bodo oblazinili v BoxSpring posteljo. Kdo bi si mislil, da si vse naštete blagovne znamke prislužijo oznako »Narejeno v Sloveniji«?

Zgodba pa se tu še ne konča. Izkušena ekipa Maremico namreč trgu ponuja tudi lastno inovacijo imenovano Exclusive top postiljanje. Gre za način postiljanja na postelji BoxSpring, kjer postiljate zgolj posteljni nadvložek, ki pa je na samo posteljo pritrjen z zadrgo. Tako bo nadvložek ves čas ostal na svojem mestu, uporabniki pa lahko posteljo postiljajo mnogo enostavneje. Poleg tega tovrsten način postiljanja omogoča, da postelja izgleda še bolj kraljevsko in prestižno.

Podjetje Maremico vedno znova preseneča s kvaliteto svojih izdelkov in inovacijami, ki jih predstavlja Slovencem, le ti pa so nad njimi navdušeni. Multimodularni vzglavnik Leticia pri katerem lahko sami nastavljate njegovo višino, trdoto in naklon je lep primer. V njihovem Spalnem centru vas vedno pričaka nasmejana svetovalka za zdravo spanje, ki je pripravljena najti rešitev za vsako spalno težavo. Prav to pa je le eden izmed razlogov zakaj verjamemo, da podjetje čaka še lepa prihodnost, vse več Slovencev pa bo investiralo vase in si privoščilo kvaliteten spanec.