Dostava vina v času epidemije

0
13685

Po objavi našega dopisa za brezplačno promocijo, se nam je javilo ogromno spletnih trgovin in ponudnikov vin, ki tudi v teh dneh skrbijo, da vaš obrok zaživi ob dobrem kozarcu vina tudi v času epidemije.

Wine Bar Šuklje

Wine Bar Šuklje vam ponuja dostavo njihovih izbranih vin v času epidemije.

Oglejte si njihovo ponudbo tukaj.

Zlati Grič

Zlati Grič že od vsega začetka nudi:

– Vino lahko naročijo preko e-maila: [email protected], ga plačajo po predračunu in po pošti prejmejo na želeni naslov (poštnina je brezplačna). Minimalna količina za naročilo je 1 karton (6 steklenic).

In še odlična novica, trenutno velja na ??? ???? ?? ?????? 20 % POPUST. Prav tako pa bodo lahko po umiritvi situacije (ob predložitvi računa) unovčili 10% popust za izbrano pokušino.

Za dodatne infomacije se nam oglasite preko e-maila ali na 031 324 140.

Movia

Vinarstvo Movia vas bo tudi sedaj oskrbovala z odlično ponudbo vin. Dostava vin je brezplačna.

Ponudbo si lahko ogledate na njihovi spletni strani, kliknite tukaj.

Naročila sprejemajo preko elektronske pošte na naslov [email protected]

Jeruzalem Ormož

Jeruzalem Ormož prav tako omogoča dostavo svojih vin in penin na dom. Vina in penino lahko naročite kar preko spletne strani.

Pomembne informacije pri spletnem naročanju vin Jeruzalem Ormož:

  • minimalno naročilo je 1 karton = 6 steklenic
  • poštnina je BREZPLAČNA
  • Povprašajte Marka za ceno vašega najljubšega vina / penine
  • Izkoristite kodo za 10% popust: KARANTENAVINO (pošljite kodo na zgornji e-mail, skupaj z vašim naročilom)
  • po oddanem naročilu, vam pošljemo predračun – ko predračun plačate, pošljete potrdilo o plačilu – zatem gre naročilo v obdelavo in odpremo – Pošta Slovenije vam dostavi željen izbor žlahtne kapljice direktno do vaših vrat.

Ponudbo vin in penin si lahko ogledate tukaj.

Kontaktni podatki:

Elektronska pošta: [email protected].

Iaquin

IAQUIN je znamka vina, ki prihaja iz regije Goriških brd.

Oglejte si njihovo pestro ponudbo vin, tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefosnka številka: 041 456 506 ali 041 423 063

Elektronska pošta: [email protected]

Fedora

Vina Fedora so poklon in obveza tradiciji ter požrtvovalnosti prednikov, vztrajanju na kamnitem, z burjo prepihanem prostoru, na enkratnih vinogradniških legah, kjer kot peta generacija nadaljujem vinarsko tradicijo družine Kobal, ki je prva vinograde tu zasadila davnega leta 1880.

Ponudbo vin si lahko ogledate tukaj.

Kontaktni podatki:

Telefosnka številka: 040 900 488

Elektronska pošta:  [email protected]

WeVino

WeVino ponuja dostavo vin preko svoje spletne vinoteke. Na njihovi spletni trgovini lahko izbirate med najboljšimi vini iz celotnega sveta.

Njihovo selekcijo vin si lahko zagotovite, tukaj.

eVINO

eVino je največja trgovina z vini v Sloveniji, kjer poleg vin lahko kupiš še žganice, odlično gourmet ponudbo ter vrhunske kozarce blagovne znamke Riedel.

Zagotovite si kodo za brezplačno poštnino: OSTANIPOGUMEN.

Njihovo selekcijo vin si lahko zagotovite, tukaj.

Koželj – hiša dobrih vin

Pri Koželju pravijo, da se svet ni ustavil zaradi virusa, temveč se je le za trenutek upočasnil. Vabijo vas k nakupu odličnih vin iz njihove spletne trgovine, ki vam bo zagotovo popestrilo okusno kosilo.

Njihovo selekcijo vin si lahko zagotovite, tukaj.

Špacapanova hiša – spletna trgovina

V spletni trgovini najdete hišna vina, sire kraških sirarjev zorjene v Špacapanovi štirni, Špacapanove mesnine in vina vinarjev s katerimi Špacapanova hiša sodeluje.

Oglejte si njihove izdelke tukaj.

Istrianica

V omenjenem podjetju obstaja tudi vinoteka in trgovina Okusi Istre, v katerih prostorih ponujamo vina priznanih istrskih vinarjev, prav tako tudi oljčna olja priznanih istrskih oljkarjev. Med drugim ponujamo tudi žganjice, med, čokolado, itd. Vsi produkti so izključno domačega izvora iz področja Istre.

Ponujajo dostavo zdelkov na dom na območju občin Ankaran, Izola in Koper. Torej vina istrskih vinarjev, kot so Bordon, Zaro, Gordia, Ražman, Steras, Rojac, Besednjak in še mnogi drugi priznani vinarji, ter oljčna olja Morgan, Jenko, Lisjak, Miklavčič, …., med in čokoladne izdelke Tramontana.

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 051 466 299

Priložnost za promocijo

Če ste ponudnik ali manjši pridelovalec prehranskih proizvodov in imate možnost dostave, ki je v trenutnih okoliščinah največjega pomena, se nam lahko oglasite na elektronskem naslovu [email protected], da vam lahko omogočimo brezplačno reklamo na naši spletni strani.

Po elektronski pošti nam sporočite vaše ime, naslov vaše spletne strani ali Facebook profila, telefonsko številko, ponudbo, ki bi jih želeli ponuditi, cene ter kdaj in kam boste lahko proizvode dostavili.

The Slovenia bo vašo ponudbo objavila, ta pa bo ves čas dostopna na naši spletni strani www.the-slovenia.com, z ostalimi dobavitelji, ki bodo v tem času nudili možnost dostave svojih proizvodov.