Nova Smash restavracija v Ljubljani

0
143

Smash Ljubljana ni le še en nov lokal v centru Ljubljane – je dokaz, kaj je mogoče doseči, ko se združijo sanje, talent in ljubezen do odlične hrane.

Zgodba se je začela z idejo o popolnem smash burgerju dveh lastnikov restavracije Birdie, Toma Jakija in Vuka Bogdana Greganovića. Svojo novo idejo sta tako leta 2022 prvič predstavila na Odprti kuhni v Ljubljani, kjer so njuni burgerji hitro pridobili zveste privržence.

Ker je priljubljenost burgerjev rasla, sta vedela, da sta na poti do nečesa posebnega. Začela sta sanjati o kraju, kjer bi gostje lahko uživali v slastnih smash burgerjih vsak dan, ne samo ob petkih. V tem ključnem trenutku se je njuni zgodbi pridružil Aleš Prestor, sorodna duša s skupno strastjo do odlične hrane in pijače. Skupaj so začeli oblikovati vizijo o odprtju edinstvenega lokala v središču Ljubljane.

Te sanje so zdaj postale resničnost. Smash Ljubljana se nahaja v središču mesta, na Slovenski cesti 25 in ponuja prijeten ambient, kjer lahko gostje uživajo v različnih burgerjih.

Toda izkušnja se ne ustavi le pri burgerjih. Lokal se ponaša tudi z impresivnim barom z več kot 50 različnimi koktajli in veliko izbiro šampanjcev. Od klasičnih koktajlov do edinstvenih kreacij, ki bodo zadovoljile vsak okus. Meni bara je dokaz njihove predanosti, kakovosti in ustvarjalnosti.