Potek glasovanja za The Slovenia Restaurant Awards 2020

0
512

Izbor The Slovenia Restaurant Awards je že v polnem teku. V mesecu februarju je svoje glasove oddala Gastronomska Akademija, ki združuje gastronomska združenja, lastnike restavracij, chefe, medije in foodije.

Svoje glasove so razdelili med 246 restavracij in skupaj smo prejeli več kot 6000 glasov. Vrednost njihovih glasov je 75 %. 

GLASUJTE ZA NAJBOLJŠE RESTAVRACIJE TUKAJ!

Iz začetnega nabora 246 restavracij, se bo na seznam za javno glasovanje uvrstila le polovica restavracij, kar pomeni 123 restavracij skupaj. Izpadla bo slabše uvrščena polovica restavracij iz vsake regije. 

V mesecu marcu, od 1.3. do 31.3.2020, pa se glasovanje prične za splošno javnost in bo potekalo preko spleta in družbenih omrežij.

Glasovalnica bo dostopna na spletni strani www.the-slovenia.com/tsra. Glasovanje se bo zaključilo konec marca, zato ne pozabite oddati tudi vi glasu za svoje najljubše restavracije.

Potek glasovanja javnosti: enako kot Gastronomska Akademija, vsak posameznik lahko glasuje in odda 5 glasov restavracijam v svoji regiji ter 5 glasov v vseh ostalih regijah skupaj. 

Vrednost glasov javnosti je 25 %. 

GLASUJTE ZA NAJBOLJŠE RESTAVRACIJE TUKAJ!

Konec meseca marca vse glasove, tako gastronomske akademije kot tudi javnosti, predamo v pregled in podjetju Deloitte Revizija, ki vsako leto poskrbi, da so glasovi pravilo prešteti in glasovanje kredibilno.