IZBOR IN PODELITEV NAGRAD NAJBOLJŠIM RESTAVRACIJAM V SLOVENIJI “THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS 2020”

0
705

Konec marca se je z javnim delom glasovanja zaključil že četrti izbor »THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS 2020«. Glede na nepričakovane razmere in krizo zaradi epidemije COVID-19, smo bili primorani letošnjo izvedbo tradicionalnega zaključnega dogodka odpovedati. Kljub temu, nismo pozabili na najboljše slovenske restavracije in gostilne. Odločili smo se, da pripravimo virtualno različico podelitve nagrad in tudi samega slovesnega zaključnega dogodka. 

Revizijska hiša Deloitte je preštela vse prejete glasove in potrdila rezultate,ki jih bomo tokrat razglasili postopoma in zaključili tudi z virtualnim zaključnim dogodkom kamor bomo povabili prav vse udeležence letošnjega izbora. Virtualni dogodek bo prvič za ogled dostopen tudi širši javnosti, zato bomo k ogledu povabili tudi vse dosedanje glasovalce izbora. Virtualni dogodek in podelitev bosta na sporedu 2. junija, več o programu in gostih bomo objavili naknadno. 

Za več informacij o razglasitvi rezultatov in virtualnem dogodku spremljajte našo spletno stran www.the-slovenia.com in družbena omrežja, kjer vas bomo sproti obveščali kdo so finalisti in kdaj bo na sporedu virtualni zaključni dogodek. 

Seznam nagrad »THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS 2020«: National Top 3, štirje regijski zmagovalci, glas ljudstva, najboljša gostilna, najboljša hotelska restavracija, najboljši novinec in najboljša turistična kmetija. 

Prihodnji teden pa začenjamo tudi z novo serijo spletnih izobraževanj z zanimivimi gosti. Prvi webinar bo na sporedu, naslednji četrtek, 14. 5. Z nami bosta Hrvoje Petrović in Kaja Sajovic. 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!