Izšel je nov Vinski vodič

0
1117

Čas je, dan nazdravimo izdajo našega najnovejšega slovenskega vinskega vodiča v angleškem jeziku, ki zajema vse tri slovenske vinske regije. Vodnik The Slovenia Wine vam bo dal kratek pregled slovenske vinske industrije, ene najstarejših na svetu in številna nagajena vina Decanter.

V nekaj desetletjih so številni slovenski vinarji – od največjih zadrug do najmanjših družinskih obratov – svoje objekte razširili, prenovili in posodobili z najsodobnejšo opremo in čudovitimi degustacijskimi objekti ter bili za to ustrezno nagrajeni prizadevanja z obilico prestižnih nagrad in čedalje večjo prepoznavnost mednarodnih medijev.

Prenesite si nov Vinski vodič za leto 2021, tukaj.

Vinogradi, omenjeni v našem novem Vinskem vodniku po Sloveniji, predstavljajo le maloštevilne stotine (ali tehnično deset tisoč) pridelovalcev vina iz različnih regij, ki trenutno delujejo v Sloveniji, in po najboljših močeh smo se potrudili, da dobimo reprezentativno vzorčenje Obiskovalci, ki ne poznajo vinskih regij v državi, lahko jasneje razumejo, kaj lahko vsak ponudi. Natančneje, poskušali smo prikazati edinstvene vidike vsake kleti, kmetije, vasi in vinarja, da bi bralce spodbudili, da sami obiščejo in okusijo najboljša slovenska vina.

Prenesite si nov Vinski vodič za leto 2021, tukaj.