Spoznajte 100 % boljšo izbiro za naš planet!

0
607

The Amaze predstavlja burger polpet Juicy Two in trakce za žar Chicky One – svoj zmagovalni 100 % rastlinski dvojec, ki premami tudi mesojedce. Burger polpet Juicy Two je po okusu, vonju in teksturi enak tistemu iz govedine, hrustljavi ter nežno začinjeni trakci Chicky One pa imajo okus in teksturo piščančjega mesa, a so tako trakci kot burger polpet narejeni izključno iz rastlinskih grahovih proteinov in je njihova proizvodnja okolju veliko bolj prijazna.

The Amaze Foods tako ne ponuja brezmesne alternative, ampak bolj trajnostno in odgovorno izbiro za prav vse! Izdelke The Amaze lahko že najdete v trgovinah po Sloveniji.

100 % brezkompromisen burger – Juicy Two

Juicy Two je 100 % rastlinski burger polpet, ki pa za mesnim burgerjem ne zaostaja v prav nobenem pogledu. Ima super zadimljeno aromo, bogat okus in je res – res sočen! Juicy Two vsebuje celo več proteinov kot burger iz govedine in hkrati ne vsebuje holesterola, glutena, aditivov, ojačevalcev okusa, soje in palminega olja. Pripravljen je izključno iz grahovih proteinov, ki ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov (GSO).

100 % mamljivi trakci – Chicky One

100 % rastlinski trakci Chicky One so nežno začinjeni in že pripravljeni za peko. Hrustljavo zapečeni in sočni so po okusu in teksturi enaki piščančjim trakcem, le da so narejeni iz grahovih proteinov. Hkrati ne vsebujejo GSO, holesterola, palminega olja in aditivov. Nimajo torej tistega, česar ne želimo, imajo pa to, kar potrebujemo. Porcija vsebuje kar 21 g rastlinskih grahovih proteinov, kar je več kot tretjina priporočenega dnevnega vnosa aktivne odrasle osebe.

Idealni so za solate, tortilje, rižote, …pravzaprav vse jedi s piščancem, ki so sedaj lahko 100 % brezmesne!

Za zeleno prihodnost našega planeta

Za proizvodnjo The Amaze izdelkov porabijo 95 % manj vode, 90 % manj zemlje in proizvedemo 85 % manj toplogrednih plinov, kot za proizvodnjo govejega in piščančjega mesa. The Amaze Foods proizvodi predstavljajo trajnostno in do našega okolja odgovorno izbiro za vse, ki želijo uživati v vrhunskih jedeh in poskrbeti, da naš zeleni planet ostane zelen.

100 % slovenski proizvod

The Amaze Foods je slovenska blagovna znamka, ki se ukvarja z razvojem 100 % rastlinskega mesa. Vodita jo Kris Pavlin in Nataša Arčnik, ki sta svoje bogate izkušnje iz sveta kulinarike usmerila v raziskovanje brezmesnih jedi. Mesa ne jesta, ampak to niti ni pomembno. The Amaze Foods je zgodba, ki je večja od odločitve mesno ali brezmesno. To je zgodba o premikanju meja in ustvarjanju boljše prihodnosti.

1. v Sloveniji

Ekipa The Amaze je bila prva, ki je v Sloveniji kupcem predstavila burger narejen iz 100% rastlinskega mesa in odziv je bil odličen. Poleg velikega povrpaševanja gostincev in odličnega odziva njihovih gostov, je Amaze Burger navdušil tudi na trgovskih policah, doma in v tujini.

Juicy Two in Chicky One nadaljujeta to zgdbo o uspehu in sta, kot tudi ostali njihovi proizvodi, plod slovenskega znanja ter lokalnega razvoja. Celoten proizvodni proces vseh The Amaze proizvodov poteka v enem od najbolj razvitih slovenskih obratov za proizvodnjo pripravljene hrane, podjetja K-NORMA, proizvodnja živil, d.o.o., ki je tudi uradni distributer izdelkov.

The Amaze proizvode že lahko najdete v trgovinah po Sloveniji.