V petek vas bo zabaval Tim Urbanya

0
980

Petek je dan za Kurzschluss #ŽURAMDOMA. Za mešalko bo Tim Urbanya.

Ni več skrivnost, da so petkovi večeri na Facebook strani Kurzschluss rezervirani za iniciativo #ŽURAMDOMA. Razkrivamo pa, kdo se bo 24. aprila ob 20. uri na virtualnem druženju sukal za svojim mešalnim pultom – Tim Urbanya, DJ, producent, avtor in voditelj radijske oddaje RH 202.

V zadnjih tednih, odkar je Kurzschluss startal z iniciativo #ŽURAMDOMA, se je varnemu druženju na daljavo prepustilo že več kot pol milijona ljubiteljev elektronskih ritmov, ki so jih izza svojih mešalk virtualno širili največji zvezdniki domače scene. Umek, Ian Sound, Damir Hoffman, DJ Shark in DJ Psiho so izmenjavali svoje house in techno vibracije, ta petek pa je na vrsti Tim Urbanya, ki je lani na Kurzschluss odru stopnjeval sobotno vročico pred mega zvezdnikom Erickom Morillom.

Tudi klasika mu ni tuja

Tim s svojo pahljačo talentov vztrajno postaja neomajna ikona za vse prepričane častilce elektronske produkcije in plesne scene na vroči strani Alp. Globoke in izrazite bas linije, ki človeka zapeljejo v gibanje ter skrbno izbrani vokali, ki obudijo čustva. To je tisto, kar je Tima v 18- letni karieri pripeljalo na odre vodilnih klubov in festivalov v regiji. Svoj pečat je med drugim pustil tudi v Ambasadi Gavioli, Byblosu, v okviru Festivala Maribor, kjer je elektroniko povezoval s klasiko, na festivalu Exit, kjer je bil opazni nosilec slovenskih zvokov ter v areni Stožice, kjer je ogreval plesišče pred prihodom superzvezdnika Davida Guette.

Ne zamudite petkovega melodičnega house večera na Facebook strani Kurzschluss.