TOP VINO by EVINO – najprestižnejši vinski dogodek pri nas se vrača v Ljubljano

0
410

V prvih dneh letošnjega oktobra se bo Ljubljana, natančneje Ljubljanski grad, preoblikoval v prestolnico vinskega razkošja. To je čas, ko se bo v Ljubljani odvijal 3. Mednarodni festival vin TOP VINO by eVino.

Organizator najprestižnejšega vinskega dogodka v Sloveniji – TOP VINO by eVino – vas vabi, da se pridružite številnim razstavljalcem in raziskujete široko paleto več kot 500 različnih vinskih etiket, med njimi tudi mnoga prestižna vina ki presegajo vrednost več 100 € na steklenico.

Vstopnica vključuje ekskluzivno degustacijo pri VSEH RAZSTAVLJALCIH. Preberite, kdo izmed velikih imen je že potrdil svojo udeležbo;

Svojo udeležbo so že potrdile svetovno znane vinske kleti, kot so Champagne Pol Roger, španska velikana Vega Sicilia in Bodegas Mauro ter italijanske mojstre Tenuta di Biserno, Tua Rita, Elena Walch, La Spinetta. Prav tako se bodo predstavili predstavniki Casella Family iz Avstralije.

Dogodek bo ponosno gostil tudi najboljše slovenske vinarje in njihova vina, med njimi Marjana Simčiča, Dolfo, vina Gašper, posestvo Burja, Pasji Rep, Sutor, Tilia, Herga in mnoga druga velika imena slovenske vinske scene. Tako bodo vsi navdušenci nad vini lahko uživali v raznolikosti in bogastvu okusov.

S svojo prisotnostjo bodo festival obogatili tudi predstavniki držav Adriatik regije. Predstavila se bodo vina iz vinskih kleti Kabola, Belaj, Škegro, Cilić, pričakuje pa se tudi nekaj presenečenj, ki bodo razveselila brbončice udeležencev festivala.

Poleg razkošnih vin vas TOP VINO by EVINO festival vabi tudi, da obiskovalci raziščejo segment t. i. spirit pijač. Tu bodo lahko spoznavali najnovejše trende ter okušali raznoliko ponudbo ginov, rumov, viskijev in mnogih drugih žganih pijač. Pridružili se bodo razstavljalci iz Tesserona, Dictadorja in mnogih drugih uveljavljenih destilarn, prav tako pa bodo gosti imeli priložnost okusiti domače blagovne znamke, kot so gin Brin, Monologue Tomaža Kavčiča, vinjak iz Brd, viljamovka Zima in številni drugi.

Rezervirajte si svojo vstopnico za TOP VINO by EVINO festival in doživite vrhunsko vinsko izkušnjo na enem mestu. Vabljeni na Ljubljanski grad 1. in 2. oktobra.