V Citypark na zabavne in poučne lutkovne predstave

0
442
Dogodki v Cityparku

Ta teden je namenjen našim najmlajšim, otrokom, praznim listom papirja, ki radovedno vpijajo vsako informacijo. Zato so za poseben program poskrbeli tudi v našem največjem nakupovalnem središču Citypark.

V četrtek, 6. oktobra ob 17. uri bodo otroci lahko uživali v brezplačni lutkovni predstavi Volkec išče dom in lutkovni delavnici. 

V soboto, 8. oktobra, ob 11. uri jih čaka predstava Kekec reši Mojco z lutkovno delavnico, legendo o ljubljanskem zmaju pa bodo s predstavo in delavnico lahko spoznali ob 17. uri.

Ob predstavah se bodo malčki zabavali, dobili novo znanje in razvijali tudi svoje miselne spretnosti. Vabljeni, da se skupaj s svojimi otroci potopite v svet sanj in pravljičnih junakov, ki vam bodo pričarali nasmeh na obraz.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji.

Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov.

Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju.

V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.