Po zabavo in osvežitev v Citypark

0
342

Ste že dodobra zakorakali v poletje in si v teh vročih dneh želite prijetne ohladitve? Odlična rešitev je obisk našega največjega nakupovalnega središča Citypark. Moderne klimatske naprave z optimizacijo porabe električne energije so namenjene temu, da se lahko obiskovalci prijetno ohladijo in osvežijo v njihovih prostorih. Med drugim tudi z do 100-odstotnim dovajanjem svežega zraka v nakupovalno središče. Zrak je pred ohladitvijo ustrezno filtriran, kar je še posebej pomembno tudi za alergike. Da bo obisk še bolj prijeten in zanimiv, prijeten ambient Cityparka zaokrožijo še implementacija svetlih in modernih materialov, v prostor umeščen vodni element in zelenje.  Z novo stekleno streho pri Primarku so poskrbeli za več naravne svetlobe, ki vam bo dala občutek, kot da ste nekje zunaj, a vseeno na prijetnejših temperaturah.

V več kot 120 trgovinah in lokalih se lahko medtem sprehodite med nakupovalnimi policami, se osvežite s hladno pijačo ali si privoščite okusen sladoled. Otroke pa na prireditvenem prostoru pred trgovino Interspar čaka tudi nepozabno adrenalinsko doživetje. Skok do 7 m, varni triki in salte so mogoči na bungee trampolinu, ki bo na voljo vse do sobote, 23. julija. Te dni je v našem največjem nakupovalnem središču še posebej prijetno. Obiščite ga in uživajte v zabavi za vso družino. 

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.