Nepozabni pravljični dogodki v Cityparku

0
243

V našem največjem nakupovalnem središču Citypark so za obiskovalce tudi letos pripravili obilo prazničnih dogodkov. V pričakovanju decembrskih praznikov so pripravili 6 metrov visok adventni koledar, s katerim boste lahko odštevali dneve do božiča in se vsak dan razveseljevali izjemnih nagrad, ki jih podarjajo Cityparkove trgovine in lokali. Z malo sreče lahko osvojite tudi eno od 24 čudovitih nagrad. Med presenečenji se skrivajo darilni boni Desetak, ženska torbica Guess, moška ročna ure Galileo, mega paket za igro Pokemon in številne druge privlačne nagrade.

Prvi izmed dobrih mož, Miklavž, bo nakupovalno središče obiskal v ponedeljek, 4. decembra ob 18. uri. Ta dogodek bo zagotovo nekaj posebnega, saj predstavlja unikatno delo 50-članske ekipe. Spektakel bo vključeval 30 nastopajočih v originalni kostumografiji in avtorski glasbi.

Izkoristite izjemno priložnost za srečanje in fotografijo z Božičkom v čisto pravem Coca-Cola tovornjaku. Na svoji poti po Evropi se bo namreč ustavil tudi v Ljubljani in to prav pred Cityparkom. Z obiskom božične vasi v petek15. decembra, med 12. in 20. uro se boste lahko sprehodili po čisto pravem Božičkovem tovornjaku in se posladkali z darilci, ki jih bodo delili njegovi pomagači.