Lamborghini iz kock LEGO v naravni velikosti v Cityparku

0
368

Vanj so vložili 8.660 ur dela, sestavlja ga preko 400.000 kock in tehta več kot dve toni. To so dejstva o LEGO-vi repliki Lamborghinijevega najmočnejšega superšportnika Sián FKP 37. V merilu 1:1 si ga boste lahko ogledali od petka, 8. septembra, do srede, 20. septembra, na hodniku v 1. nadstropju našega največjega nakupovalnega središča Citypark, kjer bo kot del svetovne turneje prvič predstavljena v naši regiji.

Model, na katerem je delalo 15 strokovnjakov, vključuje delujoče svetlobne elemente in izjemno realistično izdelano notranjost. V izstopajočo zeleno barvo ga je s posebno UV tehniko barvanja »oblekel« eden izmed uradnih Lamborghinijevih ličarjev. Uradno predstavitev bo spremljalo zabavno dogajanje, zasnovano v obliki dvo-tedenskega festivala z imenom LEGO® Store Dnevi hitrosti. Novinarski predstavitvi se bo pridružil tudi direktor trgovin LEGO® Store, ki bo slavnostno razkril avtomobil.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 21. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.