Darilni boni Desetak – čudovita pozornost za materinski dan

0
289
Na materinski dan si želimo mame presenetiti z lepo pozornostjo, zato je obdarovanje z darilnimi boni izvrstna izbira
Na materinski dan si želimo mame presenetiti z lepo pozornostjo, zato je obdarovanje z darilnimi boni izvrstna izbira (1)

Bliža se materinski dan, praznik, ki ga vsako leto praznujemo25. marca. Ta dan obeležujemo z izkazovanjem ljubezni, spoštovanja in hvaležnosti. Materinski dan je eden lepših praznikov v spomladanskem času, ko prebujajoča narava prinaša nove začetke. Če tudi vi že razmišljate, kaj bi letos podarili mami ob njenem prazniku, so ena od idej lahko darilni boni Desetak, katere je mogoče unovčiti v kar petih nakupovalnih središčih po Sloveniji.

Darilni boni – najbolj vsestransko darilo

Marsikdo se v množici ponudbe težko odloči, kaj pokloniti mami za materinski dan in katero darilo ji bo narisalo največji nasmeh na obraz. Če ste v dilemi, so prava izbira darilni boni Desetak, saj z njimi ne morete zgrešiti. Desetaki so namreč preprosto, a vsestransko uporabno darilo, s katerim si bo vsaka mama uresničila tudi tiste najbolj skrite želje. Najlepše darilo je izkušnja in seveda čas, ki ga preživimo skupaj. Zaposlene mame si redko vzamejo čas zase in si privoščijo kaj lepega. Zakaj jih ne bi tokrat presenetili z Desetaki in jih odpeljali po nakupih? V nakupovalnem središču ALEJA lahko obiščete modne trgovine, drogerije in parfumerije, trgovine z urami in nakitom in preverite ostalo trendovsko ponudbo. Po opravljenih nakupih si lahko privoščite še dobro kosilo ali poklepetate ob kavici v enem od številnih gostinskih lokalov.

Desetaki – vrata v svet brezskrbnih nakupov

Darilne bone lahko unovčite v petih nakupovalnih središčih po Sloveniji: ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Center Vič Ljubljana, Citycenter Celje in Europark Maribor. Izbirate lahko med 450 različnimi trgovinami in lokali. Za nakup se oglasite pri info točki ALEJE ali jih preprosto naročite preko spleta. Na materinski dan si želimo mame presenetiti z lepo pozornostjo, zato je obdarovanje z darilnimi boni izvrstna izbira. Z Desetaki boste mami odprli vrata v svet brezskrbnih nakupov in pričarali lepe spomine. Za nakup in več informacij obiščite spletno stran www.desetak.si.

Na materinski dan, v soboto, 25. marca, se lahko otroci v ALEJI na osrednjem prireditvenem prostoru med 16. in 19. uro udeležijo ustvarjalnice, kjer bodo lahko naredili darilo za mamo. Dopoldan med 11. in 13. uro ter popoldan med 16. in 19. uro pa se bo po ALEJI sprehajala tudi maskota Happy, ki bo delila sladka presenečenja.