Pred nami je vikend norih avantur v ALEJI

0
294

Ste navdušeni nad glasbo in se radi zazibate v prijetnih ritmih? Pogrešate čase, ko ste bili na plesišču? Imate radi pestro dogajanje in iščete nove ideje? Potem imajo za vas v ALEJI nekaj prav posebnega. Pridružite se jim na vikendu norih avantur, kjer bo ta petek in soboto poleg odlične glasbe super nakupovalno vzdušje. Skupaj z DJ-em vas vabijo na vznemirljivo nakupovalno izkušnjo, kjer vas bodo v trgovinah pričakali z norimi popusti in noro ponudbo.

V več kot 80 trgovinah in lokalih boste na policah našli pestro in bogato ponudbo izdelkov Foto Jošt Gantar

Da bo nakupovanje še slajše, pa vas čaka tudi bogata nagradna igra »ALEJIN JACK«, kjer bodo med obiskovalce podelili kar 2.500 evrov v darilnih bonih Desetak, ki bo letos praznoval že svoj 11. rojstni dan. Za sodelovanje v nagradni igri se z računom o opravljenem nakupu zglasite pri njihovem JACK-u, ki se bo nahajal na osrednjem prireditvenem prostoru. Z malo sreče si boste s pritiskom na gumb in zmagovalnim zvokom prislužili povrnitev nakupa na računu.

Vikend norih avantur v ALEJI je odlična priložnost za nakup darila ali osvežitev garderobe. V več kot 80 trgovinah in lokalih boste na policah našli pestro in bogato ponudbo izdelkov od športnih oblačil in opreme za šport,  modnih oblačil v številnih prodajalnah s tekstilom, čevljev, nogavic, modnega perila, modnih ur in nakita v prodajalnah do kozmetike in parfumov. Obiščite njihovo spletno stran, kjer si lahko popuste ogledate še večer pred dogodkom.

Ne zamudite vikenda norih avantur z velikimi popusti in nagradno igro v ALEJI Foto Jošt Gantar