Brezčasni Harley-Davidsoni in poslikave teles v Cityparku

0
308

Ob 120. obletnici brezčasnih motorjev Harley-Davidson vas v Cityparku vabijo na redko in bogato razstavo vintage motociklov iz zasebnih zbirk, ki navdušujejo tudi mlade.

Naše največje nakupovalno središče bo za nekaj časa postal drugi dom  motornim kolesom, med katerimi sta tudi Road King in Street Glide. Najbolj atraktiven med njimi pa je vsekakor vojaški motocikel iz leta 1942. Razstavo si lahko ogledate vse do sobote, 18. marca, in se za lep spomin fotografirajte s katerim od motorjev. 

Naše največje nakupovalno središče bo za nekaj časa postal drugi dom motornim kolesom, med katerimi sta tudi Road King in Street Glide Foto Robert Krumpak
Razstavo si lahko ogledate vse do sobote, 18. marca, in se za lep spomin fotografirajte s katerim od motorjev 6 3 2023

Prav tako pa vas v soboto, 11. marca, čaka tudi posebno dogajanje. V živo boste lahko spremljali mojstrico poslikave telesa oziroma »bodypaintinga«. Kreatorka in umetnica bo ustvarjala na glavnem hodniku v pritličju nakupovalnega središča.

Lastniki lepotcev so navdušeni motoristi iz Slovenije, ki so del združenja HOG Lipa Chapter. Slednji je uradni zastopnik oziroma distributer motornih koles Harley-Davidson in je uradno registriran v centrali H.O.G v Združenih državah Amerike.

Ob 120. obletnici brezčasnih motorjev Harley-Davidson vas v Cityparku vabijo na redko in bogato razstavo vintage motociklov iz zasebnih zbirk

Vas zanima, kaj se še dogaja po Sloveniji? Oglejte si še druge prihajajoče dogodke v našem koledarju dogodkov:

[MEC id=”51428″]