9. Salon penečih vin – Prikaz vrhunskega vinskega dogodka v Ljubljani

0
330

V petek, 9. junija 2023, bo v Ljubljani potekal 9. Salon penečih vin, edinstven dogodek, ki bo navdušil ljubitelje penečih vin in kulinarike. Prireditev bo potekala na prelepem vrtu Lili Novy in v restavraciji Pen, ki je ponosni gostitelj tega partnerstva.

Nakup vstopnice je mogoč TUKAJ.

Dogodek bo gostil 30 vrhunskih slovenskih in hrvaških vinarjev, ki bodo predstavili svoja izjemna peneča vina, spremljana s kulinaričnimi dobrotami, ki jih bo pripravil chef Mojmir Šiftar.

Poleg pestre ponudbe vrhunskih penečih vin in kulinaričnih užitkov, organizatorji niso pozabili na izobraževanje udeležencev. Na delavnicah bodo obiskovalci imeli edinstveno priložnost izvedeti več o penini ter spoznati najbolje ocenjena peneča vina in druge zanimive vsebine. Delavnice bodo potekale v prijetnem okolju, kjer bodo strokovnjaki delili svoje znanje z navdušenimi obiskovalci.

Vstopnice za udeležbo na salonu in delavnicah so že na voljo na spletni strani organizatorja dogodka. Ne zamudite priložnosti in se pridružite strokovnjakom 9. junija 2023 na Salonu penečih vin v Ljubljani.

Kupite vstopnice TUKAJ.