Izdelek Tedna: Blazina Triglav

0
362

Predstavljamo izdelek tedna – Blazino Triglav, simbol naravne ustvarjalnosti Slovenije, ki je nastal izpod kreativnih rok Brine Srebre in Jasmine Padar.

Blazina, oblikovana v gorsko silhueto, ni le običajen dekorativni kos, temveč tudi hvalnica naravni lepoti naše domovine.

Ko je blazina postala Triglav, se je rodil koncept blagovne znamke Tri gore, ki nosi ime po našem najvišjem vrhu. “Blazina Triglav je dovolj zgovorna sama zase, nisva želeli, da bi bilo ime blagovne znamke enako. Prav tako se nisva želeli omejiti, saj nisva vedeli, ali bo to edini izdelek znamke. Tako sva prišli do neke izpeljanke iz imena naše najvišje gore,” ime pojasnjuje Jasmina.

Kot “gigantski turistični spominek” je ta blazina celo postala protokolarno darilo Republike Slovenije na športnih dogodkih.

Blagovna znamka Tri gore odraža našo povezanost z naravo ter združuje tradicijo in kreativnost. Ta zgodba se razvija in raste, prinašajoč vam različne izdelke, ki izražajo spoštovanje do naše edinstvene naravne dediščine.