Letos bodo v ospredju veliki kosi nakita

0
704

Letošnje leto bodo v ospredju predvsem izstopajoči uhani, prstani in verižice. Prava zvezda boste postali z večjim kosom nakita, medtem pa bodo še modernejši drzni kosi v svetlejših odtenkih. Za ženske bodo predvsem primerni vpadljivi uhani. »Še vedno prevladuje srebrna barva, pridružuje pa se ji tudi rumeno zlata. Vrača tudi nakit iz 80. in 90. let, veliki obroči, geometrijski liki in velike ure,« je o trendih dejala vodja blagovne znamke pri podjetju Sten Time Maja Kožuh.

Še vedno prevladuje srebrna barva, pridružuje pa se ji tudi rumeno zlata

Svoj izgled boste izpopolnili tudi z belimi in barvitimi kristali ter kompleti uhanov in prstanov. Kožuhova poudarja, da naj nakit nosi zgodbo, lahko ga je tudi veliko nanizanega, je vpadljiv in opazen. Dizajnerski kosi so še vedno najbolj priljubljeni, saj ljudje dajejo prednost kakovosti in vrednosti nakita.


Prstan lahko kombinirate tudi v kompletu z uhani.

Z občutkom za estetiko v prodajalnah Sten Time zagotavljalo lepe in čutne kose nakita, s svojo preciznostjo pa so izjemni strokovnjaki za ure. »Naša vizija je ustvariti dostopen luksuz za vsakogar na temeljih predanosti delu, medsebojnega spoštovanja in skrbno izbrane ponudbe,« je še pojasnila.

Nakit ali ura pomenita pozornost za vaše najdražje, s čimer jih boste osrečili in jim podarili trajni spomin ob vsaki priložnosti. Tudi uro lahko nosite kot nakit, ki ga lahko še dodatno obogatite in naredite edinstvenega z gravuro. Zablestite v novem letu z novim lepim kosom nakita.

Med barvami prevladuje srebrna barva