Sekiromet Ljubljana

0
1381

Naveličan bowlinga? Se ti zdi pikado za stare mame?  

Prebudi drvarja v sebi in pridi na Sekiromet® v največji evropski center “Axe Throwing Europe®” na Kajuhovi 35 v Ljubljani (zraven Bauhausa v BTC), kjer lahko do 50 (75) igralcev hkrati igra na 12 tarč.

Se sliši nevarno? Naj te  ne skrbi: igra ves čas poteka pod skrbnim vodstvom inštruktorja (axe-perta) v ograjenem prostoru. Razložil bo pravila, pokazal pravo tehniko, nato pa boš s kolegi v 1,5 urnem vodenem »show« programu užival v zabavnih tekmovalnih igricah. Podobno kot pikado – ampak s sekiro! 

V igri lahko uživa vsak, ne glede na moč ali spol, tudi tu je važna predvsem tehnika. Sekiromet je izvrstna priložnost za prijateljska druženja, praznovanja rojstnih dni, uvod v fantovščine in dekliščine in res odbite teambuildinge – če iščeš nekaj svežega, drugačnega in zabavnega, kjer se bo lahko zabavala vsa ekipa, ne glede na to, ali nosi visoke pete ali kravato.  V našem axe barčku pa poskrbijo za hladne pijače, gozdarske dilce in rock glasbo.   

PS: Sekiro lahko letos mečeš tudi na prostem – v senci dreves v priljubljenem Orehovem gaju! Če pa  organiziraš zabavo na tvoji lokaciji? Z mobilno enoto lahko inštruktorji Sekiromet® pripeljejo na vsak dogodek.

Prav nič se ne more primerjati s tistim občutkom, ko se sekira zapiči v les v centru tarče – rezerviraj svoj termin in lokacijo preko spletne strani www.axe-throwing.si  (https://axe-throwing.si/) ali telefona 040 87 87 38.  Najdražje pa lahko presenetiš tudi z darilnim bonom!

Prebudi drvarja v sebi in pridi na Sekiromet®!