Spoznajte Edvarda – popolna mešanica estetike in moderne tehnologije v edinstvenem prostoru za vaš naslednji dogodek

0
405

Imate idejo in potrebujete prostor, da jo uresničite? Z Edvardom lahko zdaj gostite dogodke v živo v samem centru Ljubljane. Edvard je vsestranski prostor, ki ga je mogoče prilagoditi potrebam vašega dogodka. Od poslovnih srečanj, predstavitev in predavanj, do delavnic, tiskovnih konferenc in druženj – Edvard vam nudi popolno okolje za dogodke vseh vrst. Toda zakaj so dogodki v živo tako močno komunikacijsko orodje?

Dogodki v živo so neverjetno močno marketinško in komunikacijsko orodje, saj omogočajo neposredno interakcijo z udeleženci, kar je bistvenega pomena, ko gre za vzpostavljanje osebnih povezav in izgradnjo zaupanja. V današnji hitri digitalni dobi, kjer večina interakcij poteka po spletu, je organizacija dogodka v živo edinstvena priložnost, da prebudite vsa čutila udeležencev in s tem poskrbite, da sporočila vašega dogodka in odnosi, ki ste jih vzpostavili v živo, trajajo veliko dlje od dogodka samega.

Vendar pa organizacija uspešnih dogodkov v živo zahteva skrbno načrtovanje in izvedbo. Lep prostor, dobra scenografija in zanesljiva tehnika so ključnega pomena za ustvarjanje nepozabne izkušnje za vaše udeležence. Tu nastopi Edvard – tehnično odlično opremljen prostor v središču Ljubljane, ki ga je zasnoval priznani arhitekt Edvard Ravnikar in zato nosi njegovo ime – prostor Edvard. Letošnje leto je na pobudo Ministrstva za kulturo razglašeno za Ravnikarjevo leto in tudi vi lahko v tem edinstvenem prostoru, ki je zasnovan po njegovih načelih, spišete svojo zgodbo in dvignete vaš naslednji dogodek na višjo raven.


V prostoru Edvard lahko uživate na 160 m2 površine, ki čaka na vas, da vnesete svoj stil in jo naredite resnično edinstveno, v njihovi vrhunski opremi za najkakovostnejši zvok, sliko in osvetlitev, lastni kuhinji, zasebnem vhodu, ki zagotavlja enostaven dostop in popolno zasebnost, posebnost Edvarda pa so tudi eksotične rastline, ki mu dajejo še poseben čar. V prostoru lahko prevzamete popoln nadzor nad tem, kako želite, da se vaše sporočilo prenese na obiskovalce.

Ko gre za organizacijo nepozabnega dogodka, pa pri Edvardu poskrbijo, da niste sami. Če nimate dovolj izkušenj s tovrstnim delom, vam z veseljem pomagajo pri vsaki fazi, od načrtovanja do izvedbe. Uigrana ekipa spremlja najnovejše trende na področju event managementa, marketinga in komunikacije in vam zagotavlja vrhunsko storitev in prilagojeno podporo za vaš dogodek. Pri Edvardu obljubljajo, da vam bodo zagotovili vse potrebno, da bo vaš dogodek potekal gladko in brez težav. Tako se boste lahko osredotočili na svoje želje, poslanstvo in cilje, medtem ko njihova ekipa poskrbi za popolno organizacijo.

Vsi tisti posamezniki, podjetja ali organizacije, ki želite sebi in svojim gostom ponuditi le najboljšo izkušnjo in ustvariti spomine, ki bodo trajali še zelo dolgo, se za kontakt in rezervacijo termina obrnite na https://edvard.si/ in spoznajte Edvarda.