Nova revija podjetja Butan plin: Val energije za pomlad-poletje 2024

0
75

Z veseljem oznanjamo izid nove številke revije Val energije, ki jo izdaja priznano podjetje Butan plin d.d.. Pomlad in poletje sta čas obilja svežih idej, koristnih nasvetov in navdihujočih vsebin, ki bodo poskrbele za vaše udobje in varnost v prihajajočih mesecih.

V tej novi izdaji boste našli bogat nabor vsebin, ki so prilagojene vašim potrebam in interesom pri uporabi plina in plinskih izdelkov. Med drugim boste našli tudi nasvete za varno uporabo plinskih jeklenk, ki so ključnega pomena za ohranjanje varnosti in udobja pri uporabi teh energetskih virov. Ne prezrite tudi predstavitve novega asortimana iz njihove trgovine, kjer vas čaka izbor kakovostnih izdelkov po posebej ugodnih cenah, še posebej v spletni trgovini.

Za vse ljubitelje potovanj in raziskovanja pa smo pripravili navdihujoče ideje za odkrivanje lepot Maribora in okolice ter podrobne informacije o lokacijah, kjer lahko napolnite turistične jeklenke tako v Sloveniji kot na Hrvaškem.

Obenem pa vas iz podjetja Elektro Ljubljana želijo tudi obvestiti, da so se v letošnjem letu odločili za spremembo v distribucijski politiki revije.

”V letošnjem letu žal revije ne pošiljamo več prek pošte vsem strankam na ogrevanju, temveč jo delimo ob dostavi jeklenk. Če bi želeli kljub vsemu revijo prejeti v poštni nabiralnik, se lahko na prejem naročite na obrazcu tukaj. Revija je na voljo tudi v digitalni obliki. Prelistajte jo!” 

Plin v vsaki 11. zeleni jeklenki vam PODARIJO!

Preberite več TUKAJ.

Brezplačna 11. jeklenka s plinom

Butan plin je eden vodilnih ponudnikov energetskih rešitev v Sloveniji

Butan plin d.d. že več kot 140 let oskrbuje slovenski trg kot zanesljiv vir energije. Od začetkov kot mestna plinarna se podjetje kontinuirano razvija kot inovativni ponudnik varnih in okolju prijaznih energetskih storitev za vse, ki iščejo zanesljiv vir energije. Naše sodobne energetske rešitve so oblikovane z mislijo na okolje in uporabnika. Vsak dan zagotavljamo energijo z izjemnimi lastnostmi – nizkoogljično gorivo, ki ne škoduje okolju in je postalo ključno v razvijajočih se sistemih obnovljive energije.

Ponujati ključni vir energije za množico raznovrstnih uporabnikov je velika odgovornost, a tudi izziv, ki ga s ponosom sprejemamo. Zato nenehno iščemo boljše načine, spremljamo razvoj tehnologij in razvijamo inovativne odgovore za vse ključne potrebe naših strank. Predvsem pa veliko poslušamo, zbiramo mnenja in upoštevamo predloge. Vsak dan, že več kot 140 let.

Butan plin zelena jeklenka