Le še nekaj prostih vstopnic za spektakel “Slovenski startup leta 2023”

0
278

V torek, 30. maja 2023, bo v SiTi Teatru v Ljubljani potekal spektakel Slovenski startup leta 2023, na katerem se bo predstavilo pet finalistov – Gentler Stories, Paradigma Technologies, ReCatalyst, Quantifly in Woice. Ti inovativni podjetniki se bodo potegovali kristalni kipec in laskavi naziv Slovenski start:up leta 2023. Organizatorji dogodka, Start:up Slovenija v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom, Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport, SBC – Klubom slovenskih podjetnikov ter drugimi ključnimi akterji slovenskega ekosistema, že šestnajsto leto zapored podeljujejo to priznanje tistemu, ki izstopa s svojimi dosežki, ugledom in razvojnim potencialom ter predstavlja novo generacijo slovenskih inovativnih podjetnikov.

Za vodenje dogodka bo poskrbel znani voditelj Klemen Slakonja, ki bo zbrane v ritmih znanih melodij in iskrivega humorja zabaval ter popeljal do razglasitve zmagovalca Slovenskega start:up leta 2023.

Prireditev bo potekala v SiTi Teatru v Ljubljani s pričetkom ob 18:00 uri. Tam se bodo udeleženci lahko srečali z aktivnimi deležniki, vrhunskimi mentorji, podjetniki in investitorji ter spoznali najbolj perspektivne slovenske startupe. Po zaključku prireditve pa udeležence čaka mreženje ob dobri hrani in pijači, kjer bodo imeli priložnost navezati stike z drugimi udeleženci.

Finalisti in njihovi produkti

Letos se je v finale uvrstilo pet inovativnih podjetij, vsako s svojim edinstvenim produktom:

Gentler Stories: Podjetje je postavilo na trg prvi sledilnik telesne pripravljenosti in vadb Gentler Streak. Njihov produkt spodbuja sočuten pristop k vadbi ter namenja enako pozornost intenziteti kot počitku.

Paradigma Technologies: Ponujajo razvoj in proizvodnjo najsodobnejših mmWave telekomunikacijskih sistemov za male satelite, nanosate, drone in SOTM.

ReCatalyst: Specializirani so za razvoj, proizvodnjo in prodajo katalizatorjev naslednje generacije za vodikove gorivne celice.

Quantifly: Njihova platforma omogoča organizacijsko diagnostiko. S tem vodstvu, HR in managerjem pomagajo prepoznati, razumeti in odpraviti patološke vzorce, zaradi katerih podjetje deluje manj učinkovito.

Woice: Ponujajo asinhrono zvočno orodje za ekipe, ki deluje brez obvestil. S svojo rešitvijo pomagajo mednarodnim ekipam, ki delajo na daljavo, izboljšati ravnovesje med delom in prostim časom v različnih časovnih pasovih.

Spoznajte finaliste TUKAJ.

Na voljo le še nekaj prostih vstopnic

Če še nimate svoje vstopnice za Slovenski start:up leta 2023, je morda to zadnja priložnost, da se pridružite najbolj spektakularnemu dogodku v letu. Ne zamudite priložnosti, da počastite ves trud, ki ga slovenski startupi in podporno okolje vlagajo v razvoj ekosistema.

Prevzemite svojo vstopnico TUKAJ.