AUSTRIAN BUSINESS CIRCLE | PORSCHE BUSINESS CHALLENGE

0
560

Dobrodelni teniški in namiznoteniški turnir za podporo mladim, perspektivnim igralcem tenisa, ki obenem nudi odlično priložnost za navezovanje poslovnih stikov z vodilnimi podjetji v regiji.

Več o dogodku
Letos že 3. dobrodelni teniški in namiznoteniški turnir je namenjen podpori mladim, perspektivnim igralcem tenisa in namiznega tenisa.
Potekali bodo teniški in namiznoteniški obračuni v dvojicahpri čemer bosta par sestavljala povabljen gost in mladi igralec. Poražen par bo moral zmagovalnemu paru plačati steklenico ali kozarček vrhunskega vina ali penine.
Vsa zbrana sredstva bomo skupaj z donacijami namenili izključno razvoju mladih talentov. Mladim tenisačem bomo omogočili udeležbo na mladinskih pripravah, ki se bodo izvajala v času dogodka ATP Challenger Zavarovalnica Sava Slovenia Open 2020 v Portorožu. Doživetja in izkušnje, ki jih dobijo tam, so namreč nepozabna in neprecenljiva.

Obeta se nam vrhunski dogodek, poln športnih užitkov, zabave in kulinaričnega razvajanja.
Dogodek pa ni namenjen le igralcem tenisa in namiznega tenisa. Obljubljamo vam, da bo tokrat še bolje kot pretekla leta. Čakajo vas bogat zabavno-športni program, sproščeni glasbeni ritmi, odlična kulinarika in vrhunska vina najboljših vinarjev. Za nepozabno druženje s prijatelji bodo poskrbeli tudi posebni gosti, ki pa zaenkrat ostajajo še skrivnost.

Prijava
Vašo udeležbo potrdite na [email protected]
Ob prijavi navedite, ali se boste dogodka udeležili kot igralec/ka ali obiskovalec/ka.

Stroški
Zaradi specifičnih razmer, ki jih je povzročila epidemija covida 19, smo se odločili, da letos dogodek ne bo popolnoma brezplačen, ampak bo vsak udeleženec za dobrodelne namene prispeval 35 EUR. Zbrani denar bomo namenili izključno za izobraževanje mladih teniških talentov. Znesek poravnate ob spletni prijavi in je pogoj za sodelovanje na dogodku (več informacij sledi ob prijavi). 

Vas zanima sponzorstvo dogodka?
V kolikor bi želeli na dogodku sodelovati kot sponzor, s tem dodatno podpreti mlade, perspektivne igralce ter obenem poskrbeti za odlično promocijo vašega podjetja oziroma znamke, nas kontaktirajte na [email protected]