SoftNET: Televizija z vami kjerkoli in kadarkoli, tudi na dopustu

0
639

Bliža se čas počitnic in z njim sproščeno uživanje na izbrani destinaciji. Za res brezskrben dopust so poskrbeli v podjetju Softnet s spletno televizijo Predvajaj.si. Več kot 100 televizijskih programov, 94 radijskih postaj in popolnoma vse športne postaje lahko po novem spremljate v vseh državah Evropske unije.

»Smo edini, ki imamo v shemi vse športne programe. Uporabnikom omogočamo 7-dnevni časovni zamik. Ogled spletne televizije je mogoč v vseh državah Evropske unije. Tako imate svojo najljubšo televizijsko vsebino, oddajo ali športno tekmo na dosegu roke tudi na oddihu,« poudarja direktor podjetja Softnet Andrej Boštjančič.

Za vse nove naročnike je uporaba prve 3 mesece brezplačna. Z eno samo naročnino lahko kar iz treh naprav hkrati spremljate televizijske programe: prek pametnih mobilnih telefonov, tablic, računalnika in televizije. Predvajaj.si je na voljo prav vsakomur, saj je mogoče paket prilagoditi potrebam posameznika.

Aplikacijo Predvajaj.si lahko najdete na Google Play, v Apple Store trgovini oziroma v Huawei Gallery App. TV pa lahko enostavno spremljate tudi prek spletne strani Predvajaj.si, LG smart TV, Samsung smart TV, Hisense TV, Amazon Fire TV in seveda prek vseh TV z Android operacijskim sistemom.

Podjetje Softnet obeležuje 25-letnico delovanja, pred dobrimi šestimi leti pa so na slovenski trg vstopili kot tretji ponudnik virtualnega mobilnega omrežja oziroma kot sedmi ponudnik mobilne telefonije. Njihova prednost je, da lahko podjetjem, tudi največjim, zagotovijo celostne telekomunikacijske storitve, ki so v celoti prilagojene potrebam posameznega podjetja. Strankam nudijo vso podporo na enem mestu, so hitro odzivni in prilagodljivi. Prisotni so v 17-ih državah: poleg Slovenije še na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Severni Makedoniji, Nemčiji, Avstriji, Bolgariji, Romuniji, Albaniji, Rusiji, na Kitajskem, v Singapurju, Vietnamu in na Filipinih. V Sloveniji imajo 18 zaposlenih, po vsem svetu pa več kot 55.

Omrežje nudi storitve fizičnim uporabnikom. Za svoje stranke imajo pestro ponudbo televizijskih programov in zanimive internetne pakete za vsakdanje brskanje po spletu. Njihova programska ponudba se vse bolj širi, kar pomeni še bolj pestro in bogato ponudbo TV-programov. Zaradi svoje velikosti so hitro odzivni, kar zahtevajo uporabniki glede novih tehnologij, kot so širokopasovni dostop in IP-telefonija. Povezani so tudi z zanesljivimi partnerji s hitro razvijajočega trga.