Nova sodobna restavracija AFTR: Uradno odprtje v Ljubljani

0
885


Priznana kuharska mojstra Jorg Zupan in Matjaž Ivanec predstavljata svež koncept in novo kulinarično zgodbo

Nova sodobna restavracija AFTR, pod katero se podpisujeta priznana kuharska mojstra Jorg Zupan in Matjaž Ivanec, bo svoja vrata uradno odprla v sredo, 17. maja. Ta vrhunska kulinarična destinacija se nahaja na Nazorjevi ulici 2 in bo zamenjala priznano restavracijo Atelje, ki je v preteklih letih osvajala srca gurmanov.

“Atelje je bil zame pomembna prelomnica, prva priložnost, da sem začel kuhati sam in izrazil svojo zgodbo. Z njim sem rasel in oblikoval svojo vizijo. Ponosen sem na male in velike uspehe, ki smo jih dosegli z ekipo, in sem počaščen, da so opazili in podprli naša prizadevanja, tudi največji. Po premisleku sem se odločil, da zaključim to poglavje in ponudim nekaj novega,” je povedal Jorg Zupan, vodilni akter domače gurmanske revolucije, ki je visoko kulinariko približal širšemu občinstvu.

“Sporočiti naše načrte predstavnikom Michelinovega vodnika ni bila lahka odločitev. Hvaležni smo za njihovo podporo in zaupanje, ki sta nam omogočila številne nove priložnosti, in smo počaščeni, da smo lahko del te pomembne skupnosti,” je povedal Matjaž Ivanc, poslovni partner in menedžer restavracij Atelje in Breg.

Medijska predstavitev in družabni dogodek

Nova restavracija AFTR združuje vrhunsko hrano, edinstvene okuse in sodoben pristop k pripravi jedi. Plod sodelovanja med Jorgom Zupanom in Matjažem Ivancom, ki sta že dobro znana po svoji ustvarjalnosti in inovativnosti na področju kulinarike, bo predstavljen na medijskem dogodku 17. maja s pričetkom ob 17. uri. Na dogodku bodo obiskovalci imeli priložnost, da spoznajo vizijo restavracije AFTR, okusijo nekaj izvrstnih jedi ter se seznanijo z unikatno estetiko in ambientom prostora. Medijska predstavitev bo prav tako odlična priložnost za pogovor z ustvarjalci restavracije in raziskovanje koncepta, ki stremi k temu, da bi presegel pričakovanja najzahtevnejših gurmanov. Po medijski predstavitvi bo sledil družabni del dogodka, ki bo namenjen povabljenim gostom in se bo začel ob 19. uri.

Nova destinacija za vrhunsko kulinariko

Nova sodobna restavracija AFTR obljublja, da bo postavila nove standarde na področju kulinarike. S svojo edinstveno ponudbo, inovativnimi okusi ter vrhunsko storitvijo bo prepričala goste, da se bodo vedno znova vračali. Sreda, 17. maj, je tako pomemben datum, ko bodo na vsem znani lokaciji v središču Ljubljane Jorg, Matjaž in ekipa na široko odprli vrata uživačem, ki v dobrem vzdušju in ob dobri glasbeni spremljavi radi vržejo kaj dobrega pod (in na) zob.