Food Truck Festival SLO

THE SLOVENIA FOOD TRUCK   #TSFF

Ljubljana in ostala prelepa slovenska mesta bodo zavzela oder za novo generacijo kulinaričnih ponudnikov, ustvarjalcev, strastnih kuharjev in drznih ponudnikov. Vsi slovenski ponudniki hrane na kolesih se bodo zbrali na enem mestu in ponudili gurmansko izkušnjo – urbane kulture –  v uličnem stilu.

To bo #grEAT okusna izkušnja!

Veselimo se vašega obiska!

THE SLOVENIA FOOD TRUCK bo ljubiteljem dobrega ponudila pestro ponudbo jedi na urbani način, kot se spodobi za sodobno kulinarično kulturo in je svetovni trend urbanih mest.

Ljubljana in ostala mesta po Sloveniji, ki so prepoznavana tudi po “street food sceni” bodo  bogatejša še za eno kulinarično avanturo in edinstveno izkušnjo. Gre za gastro dogodek, ki na enem mestu združuje najboljše ponudnike ulične hrane širom Slovenije.

Karavana cestnih kulinaričnih vozil The Slovenia Food Truck bo imela več dejanj, ki bo floto Food truck-ov prestavila na različne lokacije po Ljubljani in Sloveniji.

TOP 100 Slovenian Restaurants 2020

Domači in tuji obiskovalci se bodo ob raznoliki ponudbi jedi družili z domačimi ponudniki za poulično hrano, strokovnjaki za vino in pivo, ki zadostijo strogim kriterijem glede kakovosti, raznolikosti in edinstvenosti ponudbe.

Gurmani in ljubitelji street food scene, bodo imeli priložnost okusiti mesne in morske specialitete, vegetarijanske in veganske kulinarike, na svoj račun pa bodo prišli tudi sladokusci in vsi tisti, ki prisegajo na tipične slovenske jedi.

Svojim obiskovalcem bomo ponudili možnost druženja ob okušanju lokalnih kulinaričnih specialitet, kot tudi mednarodne kuhinje po dostopnih cenah.

Užitke The Slovenia – Food Truck dogdkov  napovedujemo okusno, dišeče in edinstveno kulinarično dogajanje, ki bomo okronali s prihodom flote cestnih kulinaričnih tovornjakov.

Top Slovenian wines

NAPOVEDNIK

FESTIVAL URBANE KULTURE SLOVENIJA  »Lublana je urbana« 

Street Food Corner / 30. 6. – 1. 7. 2017, več prizorišč po Ljubljani

Festival urbane kulture Slovenija bo na svojem prvem dogodku 30. junija in 1. julija na osrednjem prizorišču na Kongresnem trgu poskrbel tudi za ljubitelje kulinarike. Obiskovalci si bodo lahko oblizovali prste v »Street food corner-ju«, ki ga bomo oblikovali s pomočjo cestnih kulinaričnih vozil v sodelovanju s The Slovenia. Med 14 in 23 uro bo poskrbljeno še za tako zahtevne brbončice gostov urbanega streetfooda, v dvodnevnem festivalskem dogajanju sredi mesta, ki bo postreglo tudi z okusi Ljubljane.

Brez vstopnine! 😉

Način plačila hrane in pijače: gotovina

Več informacij o Festivalu urbane kulture Slovenija, sledite na povezavi:  www.festivalslovenia.com

Prijava ponudnikov je možna po pogojih družbe in do zapolnitve mest.

Za več informacij o vašem sodelovanju, nam pišite na naslov:

Direktor: [email protected]