Božiček vas nestrpno pričakuje v ALEJI

0
508

V najboljšem nakupovalnem središču ALEJA vas tudi v tem mesecu razvajajo s čarobnim prazničnim doživetjem. Prav posebno presenečenje vas čaka v ponedeljek, 19. decembra, ko bo najmlajše razveselil Božiček. S škratoma se bo ustavil na osrednjem prireditvenem prostoru, kjer se že cel mesec odvijajo številne praznične aktivnosti. V Božičkovi dnevni sobi pa vsak dan do konca decembra od ponedeljka do petka od 16. do 20. ure in ob sobotah od 11. do 20. ure potekajo interaktivne animacije in nepozabne LEGO igralne urice.

ALEJA bo s čarobno okrasitvijo in aktivnostmi v vas zbudila pravi praznični duh. Sprehodite se po božično-novoletnem sejmu in izberite čudovito darilo za svoje najdražje. Na ALEJI SKY pa vas čaka tudi edinstveno drsališče na strehi v Ljubljani. Ljubitelji drsanja lahko uživate na kar 1000 mveliki ledeni ploskvi s 140 m dolgimi ledenimi stezami. Izposodite si drsalke, pingvinčke ali hokejske palice, po drsanju pa se okrepčajte z vročim čajem ali s kuhanim vinom. Ob sobotah se od 17. ure odvija pester program za najmlajše, ob 19. uri pa vas bo DJ popeljal v disko čase. Drsališče bo do konca tega meseca odprto od ponedeljka do sobote od 10. do 21. ure in ob nedeljah ter praznikih od 11. do 21. ure.

Nakupovalno središče ALEJA v Ljubljani ki je bilo dokončano maja 2020 je navdušilo z edinstveno arhitekturo in sodobnim konceptom Foto Robert Krumpak.jpg

ECSP: največje evropsko združenje za maloprodajne nepremičnine

Evropski svet nakupovalnih središč (ECSP) s sedežem v Bruslju je bil ustanovljen oktobra 2020 kot naslednik prej delujočega Mednarodnega sveta nakupovalnih središč (ICSC) in kot združenje zastopa evropski sektor maloprodajnih nepremičnin. Cilj združenja je dati glas podjetjem, ki ustvarjajo, razvijajo, gradijo, upravljajo, vzdržujejo ali financirajo prodajne, gostinske in storitvene prostore.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Lani je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado ˝Global RLI Award˝ v kategoriji ˝Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje˝. Več informacij na www.aleja.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah vseskozi odprta, vendar pa je morala zaradi zaprtja države večina trgovin ostati zaprta več tednov oz. mesecev. Hitri komunikacijski kot tudi tehnično inovativni ukrepi SES-a v času pandemije COVID-19 so kljub temu omogočili varno nakupovanje in dobro obiskanost. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.

Na portalu The Slovenia boste našli tudi vse zbrane ocene, kot je Michelin, Gault&Millau, Siol, Vivi, Mladina, Nedelo in The Slovenia Restaurant Awards. The Slovenia je edina spletna stran v Sloveniji, ki združuje vse ocene slovenskih restavracij in gostiln na enem mestu. Oglejte si ocene vseh slovenskih restavracij in gostiln tukaj.