Lej, ALEJA podarja cvetlico ob dnevu žena

0
65

V praznovanju pomladi in v čast vsem čudovitim ženskam, ki nam bogatijo naše življenje, bodo jutri v ALEJIpodarili več 100 brezplačnih lončnic.

Vsaka lončnica nosi v sebi poseben pomen. Simbolizira moč, lepoto in življenje  – lastnosti, ki jih vsaka ženska nosi v sebi. Naj lončnica, ki jo prejmete za dan žena, zraste v čudovit cvet, ki bo krasil vaš dom ter vas spominjal na vašo lastno moč in edinstvenost.

V prazničnem marcu bodo v ALEJI pripravili številna presenečenja, eden izmed takšnih je tudi edinstveni glasbenih dogodek – koncert Tria Vivere. Ta bo v soboto23. marca, ob 18. uri na osrednjem prireditvenem prostoru, s katerim se bodo poklonili vsem materam in ženskam, za njihovo ljubezen in neizmerno podporo.

Še nimate ideje s čim presenetiti vašo mamo, prijateljico, hči? Darilni bon Desetak je odlična izbira za vsakogar, ki si želi podariti nekaj posebnega, a hkrati omogočiti obdarovancu, da si izbere nekaj po lastnem okusu. Ne glede na priložnost, s tem bonom zagotovo izrazite svojo pozornost in skrb za svoje najdražje.

ALEJA se odeva v barve pomladi s pisano kolekcij modnih oblačil, obutve in modnih dodatkov. Njihove modne trgovine vabijo, da si osvežite pomladno garderobo in zasijete v pomlad.

Naj vam lončnica krasi dom ter vas spominjal na vašo lastno moč in edinstvenost (foto Ana Levačič)