KURZSCHLUSS X Umek

0
576

Po uspešno izpeljanem spletnem druženju ob house klasikah v živo, s katerim smo opozarjali na problematiko industrije dogodkov in vseh, ki so zaradi koronavirusa utrpeli izpad dohodka, se bodo žarometi, v petek 29. januarja ob 20. uri, prižgali za techno kralja DJ Umeka, ki je v zadnjih letih postal sinonim za nepozabno Kurzschluss doživetje. Njegov enourni set, ki ga bomo predvajali na Facebook strani Kurzschluss, bo imel tudi dobrodelno noto, saj lahko vse sodelujoče pri projektu podprete s prostovoljnimi prispevki.

Minuli petek so Shark, Jaka in Sylvain s svojo 6- urno zimsko specialko s house klasikami v živo, odprli prizorišče na Gospodarskem razstavišču, kjer je Kurzschluss v lanskem letu gostil več kot 30 tisoč ljubiteljev elektronskih ritmov. Zaradi upoštevanja varnostnih ukrepov je zadnji dogodek minil brez publike, smo pa s podporo domačih tehničnih in kreativnih ekip na področju produkcije vrhunskih dogodkov, kljub temu pripravili pravi spektakel, ki si ga je virtualno ogledalo več kot sedem tisoč obiskovalcev. 1500 m² veliko prizorišče, opremljeno s preko 300 lučmi, LED zasloni, video animacijami in programiranim premikanjem konstrukcije, bo v petek 29. januarja ob 20. uri, s svojim techno izborom oplemenitil DJ Umek, ogled njegovega enournega seta pa bo možen na Facebook strani Kurzschluss.

Zbrali več kot 1200 evrov

Več kot leto dni je minilo, odkar je industrija dogodkov ob zajezitvi širjenja koronavirusa zaprla svoja vrata, zaradi česar je brez možnosti opravljanja svojega poklica ostalo več tisoč ljudi. Da lahko prižgemo soj žarometov za zvezde večera na odru, je potrebna celotna ekipa, med drugim tonski mojstri, lučkarji, postavljalci konstrukcije in številni drugi, zahvaljujoč katerim lahko izkusimo nepozabno vzdušje na prizorišču. Spletni dogodek bo za vse ljubitelje techno vibracij tudi tokrat brezplačen, boste pa lahko vse sodelujoče podprli s prostovoljnimi prispevki preko povezave GoGetFunding, kjer bomo vsa zbrana sredstva dodali skupnemu znesku 1200 evrov, ki smo jih z vašo pomočjo zbrali minuli petek.