Gamerji, čaka vas nor vikend v Cityparku

0
200

Ste ljubitelji večigralskih iger, kot sta Fortnite in Legaue of Legends? Na konzolah radi izzivate kolege v igri FIFA? Vas zanima svet VR in simulacij? Pogrešate LAN partyje? Vse to vas čaka na Gaming POP-UP dogodku v Cityparku, ki bo v petek, 3. novembra, in soboto, 4. novembra. »Akcija« bo oba dneva med deseto uro zjutraj in osmo uro zvečer v pritličju pri trgovini Humanic.

Obiskovalci se bodo lahko sprehodili mimo stojnic, kjer lahko odkrijejo globoko ljubezen do igričarstva, za katero sploh niso vedeli, da se skriva v njih. Na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki ste se z igrami spoznali še v času »old school« LAN partyjev.

Preizkusiti bo mogoče tudi vrsto igričarskih računalnikov in konzole PlayStation 5, ki bodo omogočale spopade ena-na-ena v nogometni igri FC 24. Ne bo manjkalo VR zabave, tudi z najnovejšimi očali Meta Quest 3. Na simulatorju UVI Racing bo mogoče dirkati, z volanom pa premagovati ovinke v igrah Project Cars 2 in Gran Turismo 7. Preko posebnega volana in gumbov bodo organizatorji poskrbeli za realistično preizkušnjo izjemno popularne igre kmetovanja Farming Simulator 22.