Elan mladim upom podarja 100 parov tekmovalnih smuči

0
259


Ob 100-letnici ustanovitve Smučarske zveze Slovenije (SZS) podjetje Elan podarja 100 parov tekmovalnih smuči mladim alpskim smučarjem, za katere upajo, da bodo v naslednjih letih krojili svetovni vrh. »Smučanje ima v Sloveniji izjemno tradicijo in zdi se nam prav, da ta čudoviti šport podpiramo tudi v prihodnje. S tem dejanjem po eni strani izkazujemo podporo delovanju in usmeritvam Smučarske zveze, hkrati pa želimo še naprej pomagati mladim upom in vrhunskim športnikom na njihovi poti do izjemnih dosežkov,« je poudaril Leon Korošec, podpredsednik skupine in direktor zimske divizije Elan, ki je ob tej častitljivi obletnici tudi iskreno čestital Smučarski zvezi Slovenije.

V Elanu poudarjajo, da so razvoj tekmovalne opreme, izvedba programov, podpora tekmovalcem in sodelovanje s SZS zelo pomembne aktivnosti.Dodaten motiv in odgovornost pa jim predstavljajo tudi tekmovalni uspehi smučarjev. »Skladno z našo strategijo razvijamo najboljšo tekmovalno opremo za vse kategorije tekmovalnega smučanja. Osredotočeni smo na zagotavljanje opreme, ki prispeva in pomaga pri razvoju in podpori tekmovalcev na poti do najvišjega nivoja tekmovanj,« je še dodal Blaž Lazar, vodja tekmovalne službe Elan.

Najboljša oprema, hiter, strokoven in odziven servis ter razpoložljivost smuči so osnovni pogoji za dobro podporo tekmovalcem v vseh starostnih kategorijah in nivojih tekmovanj. Vodja tekmovalne službe je ob tem dodal še, da jim rezultati njihovega otroškega in mladinskega programa alpskega tekmovalnega smučanja ter izjemni uspehi v svetovnem pokalu smučarskega krosa vsako leto dajejo potrditev dobrega dela. 

Elan mladim upom podarja 100 parov tekmovalnih smuči.

Še naprej želimo pomagati mladim upom in vrhunskim športnikom na njihovi poti do izjemnih dosežkov