Začenjajo se torkovi brezplačni after-work koncerti na ALEJI SKY

0
64

Večeri postajajo vse bolj prijetni za druženje, zato si lahko ob torkih privoščite razvajanje s prijatelji na ALEJINIH poletnih koncertih. V okviru brezplačnih after-work koncertov, ki jih ALEJA že tradicionalno organizira, bo kot prvi na oder stopil Slavko Ivančič v torek, 11. junija, ob 20. uri.

Vsi koncerti na ALEJI SKY so brezplačni, omejeno število kart si lahko zagotovite že pet dni pred samim dogodkom na info točki nakupovalne destinacije.

Poleg Ivančiča bodo tekom poletja nastopili še Hamo & T2love, Zala Smolnikar, Fed Horses duo, Zoran Čalić Band, Astrid-, Klemen Klemen, Saša Lešnjek, Jet Black Diamonds in Sausages. Vabljeni na ALEJO SKY, ki združuje celostno doživetje vsakega posameznika in se sprostite živi glasbi.


Ob torkih organizirajo after work koncerte Foto Janez Štrukelj
Koncerti na ALEJI SKY potekajo v sproščenem vzdušju (Foto Žiga Intihar)

Aleja nakupovalni center se nahaja v Ljubljani, glavnem mestu Slovenije. Ta sodoben nakupovalni center je bil odprt aprila 2020 in se nahaja v Šiški, enem izmed mestnih predelov Ljubljane. Aleja je hitro postala priljubljena destinacija za nakupovanje, zabavo in druženje, tako med domačini kot tudi obiskovalci iz drugih krajev.

Je moderna in priljubljena lokacija v Ljubljani, ki ponuja široko paleto trgovin, restavracij in možnosti za zabavo. S svojim sodobnim dizajnom, raznoliko ponudbo in prijetnim okoljem, Aleja privablja številne obiskovalce in prispeva k živahnemu urbanemu življenju v Ljubljani.