CE-Connector dnevi, 24. in 25. november 2020

0
521

To je prvi v nizu dogodkov “CE-Connector Days”. Projektne partnerje iz Nemčije, Češke, Hrvaške, Poljske in Slovenije bo gostila Madžarska.

Slovenija bo na mednarodni konferenci predstavila slovenski startup TAIA, ki je iz stranskega projekta prerasel v obetavno startup zgodbo in v letošnjem letu prejel investicijo Fil Rouge Capital v višini 1,2 mio EUR, kar predstavlja eno največjih letošnjih investicij v slovenska tehnološka podjetja. Slovenska predstavitev je na program dogodka v sredo, 25.11.2020, od 11. do 11.30. Uspešno startup zgodbo bodo z vidika ustanoviteljev in investitorjev predstavili Marko Hozjan, soustanovitelj in direktor podjetja, Aleksander Kopač kot predstavnik AlpVenta, ki je zagotovil prvo investicijo, Aleš Pustovrh kot predstavnik Fil Rouge Capital in Nina Dremelj, ki je odigrala povezovalno vlogo pri obeh investicijah.

CE-Connector dnevi ponujajo priložnost, da brezplačno spoznate perspektivna startup podjetja ter vlagatelje in poslovne angele v regiji. To je odlična priložnost za promocijo startupov in odkritje novih naložbenih priložnosti, kakor tudi za seznanitev s svetom startup podjetij in naložb. Vlagatelji in poslovni angeli z ustreznimi izkušnjami vam bodo na voljo. Skupaj z industrijskimi eksperti iz regije Srednje Evrope in Nemčije bodo pomagali razumeti zapletenost podjetniškega sveta.

Zaradi epidemije bolezni COVID-19 bo dogodek potekal prek spleta. Program dogodka in prijave so na voljo na tej povezavi.

Za več informacij kontaktirajte:

Ksenja Jaklič: [email protected]

Gašper Juvančič: [email protected]