Barviti modni trendi v ALEJI za barvito jesen

0
322

Barviti modni trendi v ALEJI za barvito jesen

Ali ste pripravljeni na letošnjo jesen? Najbolj sodobno nakupovalno središče na svetu ALEJA je prvi znanilec mode in modna prestolnica, kjer se narekujejo modni trendi. Letošnjo modno jesen zaznamuje kombinacija retro in futurističnih elementov, igra s teksturami ter plastenje oblačil.

V številnih trgovinah ALEJE obiskovalce tako čakajo kolekcije, dostopne za vsak žep, izbirajo pa lahko med skoraj 1000 blagovnimi znamkami. Med njimi so XYZ, CocoZebra, Reserved, Tom Tailor, Orsay, Sportina, Europa 92 in Mohito. Bogata izbira modnih kosov ter obutve tako ugodi tudi najbolj izbranim okusom.

Prehod sezone je obarvan v nevtralne barve, kjer prevladujejo belkaste, kremne, čokoladne barve in sivi odtenki. Rožnata, ki je v poletnih mesecih poskrbela za iskrivost, še vedno ostaja prisotna, medtem ko se rdeča vrača s prepričljivo močjo. Za drzne so tu kovinske barve, ki bodo popestrile jesensko in zimsko garderobo.

Moški lahko izbirajo med elegantnimi kosi blagovne znamke Galileo, ki združujejo klasičen videz s sodobnim pridihom. Tiste, ki živijo športni življenjski slog, čakajo vrhunska športna oblačila in obutev priznanih znamk, kot sta Hervis in Sport Vision.

Za piko na i popolnemu osebnemu slogu so tu še izjemni dodatki; nakit Zlatarne Celje in nakit Pandora, ki videzu dodata pridih elegance ter glamurja, Optika Clarus pa poskrbi za jasen pogled.

Med raziskovanjem trendov se lahko na ALEJI SKY prepustite užitkom dobrih okusov ob slastni hrani in osvežilnih pijačah, ki vam bodo polepšali večere. Njihove restavracije in kavarne vabijo namreč na vesele urice oziroma »HAPPY HOUR« večere, s številnimi popusti in sicer vsak petek in soboto med 20. in 22. uro.

www.aleja.si