<< VSI DOGODKI

FIBA Women’s EuroBasket 2023

Kraj in datum

15 junija 2023 - 25 junija 2023
00:00 - 00:00

Organizator

Spletna stran
Povezava


Natanko dva meseca pred začetkom letošnjega ženskega evropskega košarkarskega prvenstva, ki ga bosta med 15. in 25. junijem gostila Ljubljana in Tel Aviv, se je začela uradna prodaja vstopnic. Slovenke bodo vse tekme skupinskega dela igrale ob 18. uri. #rakete si srčno želijo, da bi bili navijači njihov šesti igralec.
Dnevni program v dvorani Stožice bo obsegal štiri tekme. Prva tekma se bo vse dni skupinskega dela začela ob 12.15 uri, druga tekma bo na sporedu ob 15. uri, tretja ob 18. uri in zadnja ob 20.45 uri. Z eno vstopnico si navijači lahko ogledajo dve tekmi, bodisi popoldanski ali večerni.

#rakete bodo vse tekme skupinskega dela v Stožicah igrale ob 18. uri. Uvodno tekmo bodo Slovenke odigrale prvi dan prvenstva, ko se bodo v četrtek, 15. junija srečale z Veliko Britanijo, dan kasneje jih čaka dvoboj z Nemčijo, nato pa se bodo po dnevu premora v nedeljo, 18. junija pomerile še s Francijo.

Šestnajst sodelujočih reprezentanc 39. izvedbe evropskega prvenstva za košarkarice je razdeljenih v štiri štiričlanske skupine. Dve skupini bosta potekali v Tel Avivu in dve v Ljubljani. Vse tekme v Sloveniji se bodo igrale v ljubljanski Areni Stožice. Poleg predtekmovalnih skupin C in D bo v Ljubljani odigran celoten finalni del, od vseh četrtfinalnih tekem dalje pa vse do velikega finala. Navijači bodo tako v Stožicah videli kar 25 tekem.

Skupina A (Tel Aviv): Črna gora, Latvija, Španija, Grčija

Skupina B (Tel Aviv): Belgija, Italija, Češka, Izrael

Skupina C (Ljubljana): Nemčija, Velika Britanija, SLOVENIJA, Francija

Skupina D (Ljubljana): Turčija, Slovaška, Madžarska, Srbija

SPLETNA STRAN EVROPSKEGA PRVENSTVA ZA ŽENSKE 2023

Vstopnice so od sobote, 15. 4. 2023 od 12.15 ure dalje, natanko dva meseca pred prvim sodniškim metom v ljubljanskih Stožicah, v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima. Zaenkrat bodo na voljo vstopnice za skupinski del prvenstva. Cene vstopnic se, odvisno od izbrane kategorije, gibljejo med 15 in 25 evrov.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop