<< VSI DOGODKI

DOK – Dnevi Odprtih Kleti

Kraj in datum

10 junija 2023 - 11 junija 2023
00:00 - 00:00

Organizator

Spletna stran
Povezava


Dragi ljubitelji rebule in drugih okusov briških žlahtnih kapljic! Z veseljem sporočamo, da se tudi letos junija dobimo v naši sončni vinorodni pokrajini – v Brdih, kjer boste lahko prisluhnili zgodbam vinskih kleti, izkusili umetnost kletarjenja in začutili ljubezen do trt.
Okušajte in raziskujte: pridružite se nam na Dnevih odprtih kleti v Brdih

Ljubitelj vin si v koledarju obvezno označite prihajajoče Dneve odprtih kleti v Brdih. Dvodnevni dogodek, ki povezuje vinske kleti in briške zgodbe, bo letos potekal v soboto, 10. in nedeljo, 11. junija. Obiskovalcem bo ponudil edinstveno priložnost za raziskovanje umetnosti kletarjenja in okušanje odlične briške žlahtne kapljice.

Slikovita briška pokrajina je od nekdaj znana po izjemnem vinu, okusni kulinariki in gostoljubju ter prijaznosti Bricev. Vse to bodo obiskovalci lahko pobližje začutili na dogodku Dnevi odprtih kleti – DOK Brda. Zakulisje procesa pridelave vina, zgodbe in anekdote vinarjev, okušanje različnih vin in uživanje v sončnih razgledih na posestih vinarjev, bo ljubitelje žlahtne kapljice za dva dni popeljalo v edinstven čas in prostor. Na dogodku bo tokrat sodelovalo kar 36 vinarjev, obiskovalci pa bodo imeli možnost poskusiti široko paleto vin: od svežih belih do famozne rebule pa do krepkih rdečih.

Ne glede na to, ali ste izkušeni vinski navdušenec ali pa radoveden novinec; Dnevi odprtih kleti so odlična priložnost za odkrivanje in okušanje vinskih zgodb. Predvsem pa za druženje v izjemnem naravnem okolju, prepojenem s čudovito energijo pristnosti in domačnosti.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop