Spoznajte trajnostno modo v Cityparku

0
48

Ste trajnostno usmerjeni in bi želeli starim oblačilom ponuditi novo priložnost? Bi radi izvedeli, kako lahko trajnostno uporabljate oblačila? Citypark s ponosom predstavlja projekt z naslovom Nazaj v prihodnost v sodelovanju z zavodom Knof. V petek, 10. maja, ob 18. uri se bo na modni reviji, zapisani v trajnostno prihodnost, predstavilo več mladih modnih oblikovalk Fakultete za dizajn. Obiskovalci bodo lahko tudi spoznali in kupili trajnostna oblačila v začasni trgovini, ki bo odprta v času dogodka.

Naša največja nakupovalna destinacija se dobro zaveda, da v svetu neizbežno potrebujemo dobre prakse, ki pripomorejo k boljšemu jutri. Predstavljeni bosta dve kolekciji, v prvi z naslovom »Šik v drugi roki« se bodo modeli po modni pisti sprehodili izključno v rabljenih oblačilih oziroma oblačilih iz druge roke. V drugi kolekciji »Redesigned vintage« s sodobnimi modnimi smernicami vdihuje svežino šarmantnim, a že pozabljenim vintage kosom in jim podaljšuje življenjsko dobo.

Pridružite se nam na modnem dogodku, ki – navdihnjen s preteklostjo – zre v zeleno prihodnost. Naj nam kreativnost ohranja fantazijo in planet.

Predstavljeni bosta dve kolekciji »Šik v drugi roki« in »Redesigned«