RAST IN MARKETING ZA TURISTIČNE DESTINACIJE

Dragi turistični kolegi, upam da ste doma in zdravi! Naše poslanstvo je dodati vrednosti turističnim destinacijam – tudi v krizi – zato smo pripravili brezplačne storitve za vas. V danih okoliščinah pa tudi mi potrebujemo delo za preživetje, zato smo za vas pripravili nekaj predlogov, ki vsebuje nabor storitev na daljavo in se lahko začnejo takoj.

Poleg zdravja je hitro prilagajanje na nove razmere ključno v sedanjih okoliščinah, ki oblikujejo novo realnost za vse. Digitalni smo bili že do sedaj – sedaj pa smo ponudbo naših številnih storitev preoblikovali v celoti za izvajanje na daljavo Posebnost tokrate ponudbe je prav v tem, da se lahko sami odločite kdaj bi želeli plačati letos, s prilagodljivim rokom.

S tem boste nam pomagali pri delovanju v času krize predvsem pa boste čas, ko je delo omejeno lahko izkoristili za dvig kompetenc in znanj vaše ekipe, ki vam bodo po koncu krize prišle še kako prav! Digitalno dosežemo več kot 2 mio bralcev:  

  • The Sloveniav slovenščini in angleščini v vseh digitalnih kanalih

SEDEM MALIH ČUDEŽEV ZA DOMAČE GOSTE

Izberite eno brezplačno storitev za vas: 1. Wonders - Brezplačna objava slike v družbenih medijih 2. PR - Objava PR članka v naših digitalnih medijih SEO 3. Optimizacijska mini analiza potenciala vaše spletne strani 4. Angleščina - Brezplačna analiza angleščine 5. Nasvet - Brezplačna ura marketing svetovanja prek Zoom konference 6. Facebook ali Instagram - Analiza vaših družbenih medijev 7. Backlink - Izmenjava SEO spletne povezave (backlink)

DESTINACIJSKE VSEBINE PO MERI

Točno 100 novih destinacij po Evropi ustvarjenih samo v 2019: Pisanje člankov in vsebin (copyright), storytelling storitve, prevajanje vsebin, lektoriranje s strani angleško-govorečih novinarjev, spletno SEO prilagojeno pisanje z analizo, fotografiranje in grafično oblikovanje.

KRIZNO SVETOVANJE

Že 19 let v inovativnem, marketinškem in podjetniškem svetovanju: krizni management - kako ko je prepozno?, agilno poslovanje, hitro prilagajanje razmeram, trendi - Nove priložnosti v turizmu, growth hacking - strategija vitke rasti, marketing in prodaja, strategija trženja in prodaje v turizmu ter branding - Kako boste med vsemi izstopali prav vi?

cave slovenia

INOVATIVNE DELAVNICE ZA ISKANJE NOVIH PRILOŽNOSTI

Že 21 let izkušenj s poslovnimi predavanji v 26 državah: delo na daljavo: kako učinkovito do rezultatov na daljavo?, trendi: kako ustvariti naslednjo veliko stvar?, mednarodno: kako tujec vidi vašo destinacijo?, branding: delavnica za razvoj prodorne branding formule, storytelling: ustvarjanje dobrih zgodb v turizmu, družabno: poslovna korist družabnih medijev, marketing: izboljšajte svoj marketing v enem dnevu, digitalno: delavnica izboljšav na TripAdvisor, GetYourGuide itd., gourmet: 5 korakov, da bo vaš gost bolj pogost, inovativno: delavnica za pospeševanje rasti in vitko podjetništvo, english: Delavnice SEO spletnega pisanja z ameriškim urednikom in še več!

DIGITALNI MARKETING

Celoten digitalni team lahko poskrbi za prave rešitve: upravljanje vaših družbenih medijev in delo z blogerji in vplivneži (SMM), izdelava in prenova spletnih strani Izdelava strategije, analiza in optimizacija spletnih strani (SEO), priprava rednih e-novic (newsletter), vsebinska komunikacija z izbrano ciljno skupino: z našimi mailing bazami, družbenimi profili, naših spletnih straneh ali naših aplikacijah.

BAZE PODATKOV

Izkušnje upravljanja 160.000 kontaktov naročnikov na novice in partnerjev po Evropi: urejamo baze podatkov, ponujamo storitve klicnega centra in implementacijo CRM sistema.

Fancyelements

Welcome to the future of building with WordPress. The elegant description could be the support for your call to action or just an attention-catching anchor. Whatever your plan is, our theme makes it simple to combine, rearrange and customize elements as you desire.

Fancyelements

Welcome to the future of building with WordPress. The elegant description could be the support for your call to action or just an attention-catching anchor. Whatever your plan is, our theme makes it simple to combine, rearrange and customize elements as you desire.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop