<< VSI DOGODKI

Grajski poletni večeri na Gradu Žovnek: EVA BOTO, koncert

Kraj in datum
Braslovče
18 avgusta 2023 - 18 avgusta 2023
20:00 - 21:30

Organizator
ZIKŠT 3 jezera

Spletna stran
Povezava


Potem ko je Eva Boto lani s serijo pomladnih koncertov praznovala desetletnico svoje kariere, se je letos odločila za povratek – na svojo ENAJSTLETKO! Za poletne koncerte je Eva z ekipo pripravila poseben program, saj imajo za sabo uspešen pomladni del turnejice.
Najmlajša slovenska predstavnica na Evroviziji, zmagovalka Slovenske Popevke in oddaje Znan obraz ima svoj glas, bo publiki v Laškem pričarala čudovit koncert ob praznovanju svoje enajstletke, enajsti obletnici svoje glasbene poti.
Eva na svojih koncertih poslušalcem skozi posebej zrežirano in pripravljeno koncertno zgodbo predstavi vrhunce svojega glasbenege ustvarjanja, ki jih začini z nekaterimi priredbami in skeči, po katerih so jo gledalci lahko spoznali v oddaji Znan obraz ima svoj glas, in dodatki znanih slovenskih (Slovenska popevka) in tujih pesmi (Evrovizija), ki jih je v delu svojega glasbenega ustvarjanja vzela za svoje.
Cena vstopnice (nakup na POŠTI&TIC Braslovče): prvih 100 vstopnic 17 €, zadnjih 50 pa 19 €.
Zagotovite si svoje mesto na edinstvenem dogodku pod zvezdnatim nebom na grajskem dvorišču.
Več informacij: ZIKŠT 3 jezera: 070 788 253, [email protected]
V primeru dežja bo koncert v Domu kulture Braslovče.
PARKIRIŠČA
Le-ta bodo spodaj pod gradom na že obstoječem parkirišču levo in za ta dogodek pripravljenem desno ter ob cesti do vikenda pod gradom.
Dostop do gradu z avtom žal NI MOGOČ.
Hvala za razumevanje.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop